fotoreportage

Sfeerimpressie Cafetaria Top 100-Event

Horeca

Wij staan bovenaan, wij staan bovenaan’, maar dan in onvervalst Brabants klonk het nog lang in Club Monza in Utrecht. Het personeel van de Vergulden Èrpel, de nieuwe nummer 1 in de Cafetaria Top 100, kon hun geluk niet op. Ook voor alle andere aanwezigen was het een groot feest. Het dak ging eraf bij de optreden van Peter Beense en het feestduo De Dikdakkers. Vervolgens gingen de jeugdige medewerkers los op de beats van de DJ in Monza. Snackjes van onder andere Het Smulhuis in Brunssum, de winaar van vorig jaar, vonden gretig aftrek. Ook ‘hot’ was de flightcrew van Remia, waarmee veel gasten op de foto gingen. Voor de bezoekers was er na afloop nog een brandbag en een doos vol sauzen van Levo.

Sfeerimpressie Cafetaria Top 100-Event
Reageer op dit artikel