fotoreportage

Fotoverslag Top 100 Grootste Bedrijven

Horeca 2034

Zo’n 140 aanwezigen woonden maandag 22 mei in De Efteling de bekendmaking bij van de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en de uitreiking van de Misset Horeca Personality Award 2017. Het mooie weer, een sneak peek in het Loonsche Land en een ritje in de attractie De Baron maakten het tot een geslaagd evenement.

Fotoverslag Top 100 Grootste Bedrijven

Het gezelschap verplaatste zich door het park voor de verschillende onderdelen van het evenement, kregen een sneak peek van de nieuwe verblijfsaccommodatie van De Efteling: Loonsche Land en konden na sluitingstijd van het park zonder wachtrij een ritje maken in De Baron.

Een presentatie van Eftelings ‘inspiratiemanager’ Frans Goenee, de bekendmaking van McDonald’s als nummer één in de Top 100 en de Misset Horeca Personality Award 2017 voor Ad Schaap van De Beren completeerden het programma.

Bekijk hier de volledige Top 100 Grootste Bedrijven 2017

Bekijk hier meer foto’s – inclusief serie van de ritjes in De Baron

Reageer op dit artikel