fotoreportage

Foto’s Bronzen Koksmes / NK Leermeester-Leerling 2019

Horeca 830

Acht duo’s van chefs kwamen dinsdag 8 januari uit in de strijd om het Bronzen Koksmes of het NK Koken voor Leerling en Leermeester. Deelnemers waren Bord’Eau (winaar), Ciel Bleu (2), De Bloemenbeek (3), Elea, 212, ’t Lansink, De Kromme Dissel en Fizzy. Wat maakten ze? Bekijk hier foto’s van de wedstrijd en de gerechten.

Foto’s Bronzen Koksmes / NK Leermeester-Leerling 2019
Dessert Bord'Eau Bronzen Koksmes

Het team van Bord’Eau bestaande uit Koen van den Hurk (27, leermeester) en Jasper Panis (20, leerling) heeft dinsdag 8 januari 2019 het NK koken voor Leerling en Leermeester gewonnen. Ook bekend als het Bronzen Koksmes. De strijd werd gevoerd op het podium van de Horecava in de Rai in Amsterdam.  De tweede prijs in de strijd om het Bronzen Koksmes was voor Ciel Bleu uit Amsterdam waarvoor de chefs Rody Ponne en Mike Klaassen uitkwamen. Derde werd De Bloemenbeek uit De Lutte met de chefs Michel Oude Booijnk en Mart Oude Luttikhuis.

Bekijk met welke gerechten deze chefs hun podiumplek behaalden.

Meer lezen over het Bronzen Koksmes?

Foto's

Reageer op dit artikel