fotoreportage

Foto’s Gouden Koksmuts 2019

Horeca 1288

Het team van Merlet heeft maandag 7 januari de Gouden Koksmuts gewonnen. Bekijk hier alle gerechten van de acht teams; Merlet, Amsterdammertje, La Provence, Parkheuvel, Bridges, Ratatouille Food & Wine, De Bloemenbeek en Bentinck.

Foto’s Gouden Koksmuts 2019

Jonathan Zandbergen, Marco Helsloot en Rob Overdevest hebben de Gouden Koksmuts 2019 gewonnen. De drie chefs kwamen uit voor Merlet in Schoorl. Jurylid Gerrit Greveling: ‘Merlet heeft gewonnen omdat ze de lekkerste gerechten hebben gekookt. Zonder schoonheidsfoutjes. Ze hebben gemiddeld heel hoog gescoord en hadden geen uitschieters naar beneden.’

Jonathan Zandbergen deed in 2008 voor de eerste keer mee aan de wedstrijd en dit jaar deed hij mee als gevolg van een weddenschap. Marco Helsloot won in mei 2018 De Slag op de Schelde en zijn chef beloofde hem ‘nog eenmaal mee te doen als hij die kookwedstrijd op het water zou winnen.’

De wedstrijd wordt georganiseerd door het Gastronomisch Gilde en de hoofdsponsor is Hanos.

>> Meer lezen over de wedstrijd

Foto's

Reageer op dit artikel