nieuws

Franse hapjes

Horeca

Voor high tea, buffetten, recepties en andere feestelijkheden brengt Hoogenboom een productrange Tipiak luxe hapjes op de horecamarkt. Tipiak-hapjes zijn afkomstig uit Frankrijk en hebben een ambachtelijke uitstraling. Dat komt doordat de afwerking van de hapjes tijdens het productieproces voornamelijk handwerk is. De hapjes zijn in twee uur in de koelkast ontdooid en hebben een […]

Voor high tea, buffetten, recepties en andere feestelijkheden brengt Hoogenboom een productrange Tipiak luxe hapjes op de horecamarkt. Tipiak-hapjes zijn afkomstig uit Frankrijk en hebben een ambachtelijke uitstraling. Dat komt doordat de afwerking van de hapjes tijdens het productieproces voornamelijk handwerk is. De hapjes zijn in twee uur in de koelkast ontdooid en hebben een korte voorbereidingstijd.

Mini blini’s, canapés traiteur en chicago zijn hartige hapjes. Petit fours chocolat, prestige en macarons (gevulde minikokosmakronen) zijn de zoete varianten.

Informatie: Hoogenboom Benelux, Rotterdam, tel. (010) 521 35 44 of www.hoogenboom-benelux.nl.

Reageer op dit artikel