video

Stellingen voor Jeu Claes (1)

Horeca

Duinrell heeft er twee nieuwe attracties bij. Jim (Idols tweede) en Froukje de Both hebben samen met de ambassadeurs van stichting De Opkikker (ex-verwenkinderen) de nieuwe attracties Rick´s Avonturen Burcht en de hofvijver geopend. De hofvijver staat als wensbron in het teken van stichting De Opkikker die verwendagen verzorgt voor ernstig zieke kinderen en hun familie.

Jim en Froukje de Both waren voor het eerst als ambassadeurs aanwezig voor stichting De Opkikker. Vanaf 13 januari jl. is Jim, bekend door zijn tweede plaats bij Idols 2003, ambassadeur geworden van stichting De Opkikker. Sinds kort is actrice en presentatrice Froukje de Both ambassadrice van de stichting.

Ook schrijfster Marjan Berk, actrice Mariska van Kolck en zangduo Elly en Rikkert Zuiderveld waren met hun kinderen bij de opening aanwezig. Deze relaties dragen de stichting een warm hart toe.

Het ambassadeursteam wordt gevormd door ex-verwenkinderen van stichting De Opkikker. Deze kinderen, die inmiddels zijn hersteld van hun ernstige ziekte, zetten zich op verschillende manieren in voor de stichting.

Reageer op dit artikel