video

Misset Horeca Live editie 37

Horeca

In de luchtvaartwereld volgen de concepten voor exquise catering zich op. Nieuwste loot aan de boom is de Supersnackbox bij Austrian Airlines. Anders dan de naam doet vermoeden gaat het om luxe (gratis!) gerechtjes.

Misset Horeca Live editie 37

Na de menu’s van Cees Helder van Parkheuvel en die van Jeunes Restaurateurs bij KLM en de sterrenchefmenu ’s van Continental komt Austrian Airlines nu met de supersnackbox. Geen cafetariahap, maar gerechtjes van culinair hoog niveau. Want samengesteld door de Oostenrijkse top-kok Helmut Österreicher (what’s in a name).

Gratis voor economypassagiers
Alle economy class-passagiers van Austrian Airlines krijgen de exquise (gratis!) voorgeschoteld. CEO Alfred Ötsch: ‘We zijn de enige luchtvaartmaatschappij met gratis catering in deze klasse, met snacks gecreëerd door een bekroonde chef-kok. Austrian Airlines staat voor kwaliteit en service aan boord’.

Al eerder chef-koks
Op alle internationale vluchten (65 tot 150 minuten) krijgen passagiers óf een vers bereid ontbijt óf maaltijd. Het assortiment varieert en wordt regelmatig vernieuwd. Op de korte vluchten (tot 65 minuten) worden kleine zoete en hartige snacks, koffie, thee en water geserveerd. Eind augustus introduceerde Austrian Airlines al chef-koks aan boord van haar gehele langeafstandsvloot. De internationale chefs stellen zesgangenmenu’s samen die à la minute aan boord worden bereid.

Reageer op dit artikel