video

Proefkeuken

Horeca

Hampshire Hotel – Savoy Amsterdam is het 34ste hotel dat zich bij Hampshire Hospitality & Leisure aansluit. Het voormalige partycentrum Pax wordt omgebouwd tot een modern viersterrenhotel met alle comfort en faciliteiten van dien. In mei gaat het omgebouwde hotel open.

In januari van dit jaar is een start gemaakt om het partycentrum Pax om te toveren tot het toekomstige Hampshire Hotel – Savoy Amsterdam. Het aan de overkant van het Okura Hotel gelegen hotel wordt gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De locatie is centraal in Amsterdam; op loopafstand van de RAI en met de tram voor de deur zijn ook alle musea en winkels goed en snel te bereiken.

Hampshire Hotel – Savoy Amsterdam beschikt over 42 modern ingerichte kamers, waaronder non-smoking kamers, een ontbijtzaal en een bar die is ingericht in de stijl van een echt Amsterdams bruin café. Alle kamers beschikken over een badkamer met ligbad en douche, föhn, tv, koffie/thee faciliteiten, airconditioning, telefoon met dataport, computer aansluiting en wekker.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘A Hampshire Classic Hotel’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Reageer op dit artikel