video

Video Hans Schröder: ‘Markthal is voor iedereen

Horeca

De realisatie van de Markthal Rotterdam nam tien jaar in beslag. ‘Een turbulente periode, met het laatste jaar als in een rollercoaster’, zo vat een trotse commercieel directeur Hans Schröder van Provast zijn gevoel samen. Misset Horeca haalde hem voor de camera op de eerste vrijdag na de officiële opening op woensdag 1 oktober. Over de toekomst: ‘We denken dat het druk blijft, omdat je niet snel uitgekeken raakt. Alles en iedereen moet hier komen, het is een Markthal met heel betaalbare producten.’ Zowel op de vloer als in de vleugels is 85 procent van het aanbod verhuurd. Schröder verwacht dat het restant snel is gevuld. ‘Nu het geen black box meer is, melden belangstellenden zich. Er is onder andere interesse van twee formules uit het buitenland.

Video Hans Schröder: ‘Markthal is voor iedereen

Bekijk hier een video-impressie van de eerste vrijdag in de Markthal Rotterdam. Foto’s van die dag zijn hier te bekijken.

Eerder publiceerden we al interviews met Rocco Ladage, directielid van Bram Ladage, en de Rotterdamse chef-kok Herman den Blijker.


Later deze week volgen meer video-interviews met (horeca)ondernemers in de hal.

Klik hier voor meer artikelen en foto’s over en van de Markthal.

Video

Reageer op dit artikel