
Een kwalitatief goede hamburger vindt gretig aftrek. Cafetaria's, restaurants, lunchrooms en cateraars tonen hun creativiteit en vakmanschap met...
Een kwalitatief goede hamburger vindt gretig aftrek. Cafetaria's, restaurants, lunchrooms en cateraars tonen hun creativiteit en vakmanschap met...
Merijn van Berlo en Maarten Bezem, chefs van restaurant Choux in Amsterdam, hebben onder de naam 621 Ferments krachtige natuurlijke smaakversterkers...
Wijnbar Raleigh & Ramsay lanceerde afgelopen maand samen met partner Wine Unplugged een nieuwe app.
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam op 14 en 15 maart, ging trend-forecaster Vincent van Dijk langs verschillende nieuwe hotels in...
Welke stoelen, stijlen en stoffen zijn de trend voor 2023? Misset Horeca sprak op de Horecava met drie interieur & designexperts. Hier de nieuwste...
Misset Horeca maakte een rondje langs de servies-stands op de Horecava 2023 op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in servies en tafelaankleding. 11...
Van schoonmaakrobots tot luxe ontbijt en van een vrijstaand bad tot een all day concept in de lobby: Misset Horeca verzamelde 11 trends die we zien...
Een rijk gevulde borrelplank levert enthousiaste reacties op van gasten. Deze originele borrelbites zorgen voor variatie op de borrelkaart.
Tijdens de Wereld Whiskydag op 20 mei staat whisky in het middelpunt. Drie bekende cocktailbars geven het recept van hun favoriete whiskycocktail...
Horecaondernemers zijn vaak op zoek naar een bijzondere locatie voor hun horecaconcept. Een kerk is zo’n unieke plek. Ze liggen centraal in een dorp...
Plantaardige melk om cappuccino’s en latte mee te maken zit nog altijd flink in de lift. De bekende merken die dit segment groot maakten in Nederland...