Horecavakbeurs BBB Maastricht breidt uit met speciale Nightlife area
BBB Maastricht, dé horecavakbeurs voor Zuid-Nederland en Nederlandstalig België, keert op 9, 10 en 11 oktober terug naar de Limburgse hoofdstad. De...
BBB Maastricht, dé horecavakbeurs voor Zuid-Nederland en Nederlandstalig België, keert op 9, 10 en 11 oktober terug naar de Limburgse hoofdstad. De...
De Recycled Chefwear collectie is een kledinglijn die gemaakt is van 100% gerecyclede materialen, waaronder ook oude koksbuizen en ander...
Grote stukken vlees blijven populair op de barbecue. Ook de belangstelling voor bijzondere, exclusieve delen verder neemt toe. Daarbij gaat het om...
Spreek gerust van een metamorfose in de evoluerende wereld van hospitality. In de zoektocht naar uniciteit omarmen ondernemers op maat gemaakte...
Ambiance, sfeer en totaalbeleving spelen een steeds prominentere rol op het terras. Wat binnenshuis wordt gecreëerd om gezelligheid te bevorderen,...
De Horecava 2024 bood Misset Horeca een inkijkje in de ontwikkelingen van horeca servies. Ontdek de zeven trends die de toon zetten voor het servies...
Een gedurfd horecaconcept dat doordrenkt is met overdaad, vaak omschreven als hysterisch en over de top, domineert het horecainterieur van 2023 en...
De showrooms van Satelliet staan de week van 18 tot en met 22 maart volledig in het teken van het terras. Ondernemers die hun terras willen...
Tijdens de jurybezoeken voor Winebar of the Year viel de vakjury een aantal wijnbar-trends op voor 2024. Zes in totaal.
We spotten de Urban Cultivator, een alles-in-een moestuin waarin 100% biologische microgroenten en kruiden verticaal worden gekweekt, in...
Ryan Chetiyawardana, ook bekend als Mr. Lyan, deelt zijn kijk op de bartrends voor 2024. De beste bartender van de wereld in 2015 is het brein achter...