artikel

Hotello of the Year

Hotel

Ben jij voorbereid op de toekomst? Is je bedrijf klaar voor de toekomst? Meld jezelf, of iemand in je omgeving nu aan voor de Hotello of the Year Award! Stuur een mail met naam en motivatie.

Hotello of the Year

Hoe zien Hotello’s de toekomst?

Het is best windig in de boze buitenwereld en ongetwijfeld krabben we allemaal nog achter onze oren over wat nu. Dat we niets aan de wind kunnen doen en zelf bepalen hoe we de zeilen zetten weten we nog van de periode 2000, maar dat zegt nog even niets hoeveel zeilen, hoe te spannen en in welke richting…

In het thema ‘Visioning the Future’ gaan we uit van de vier gouden eieren zijnde een heldere visie van het MT, loyale klanten, participerende medewerkers en de mogelijkheid tot veranderen. Aan de hand van een korte vragenlijst voelt Foodstep wederom hotello’s aan de tand, en dit maal over hoe wij ons nu beoordelen op deze gouden eieren.

Het laatste gouden ei staat bij ons centraal in de verkiezing van de ‘Hotello of the Year’. Dit keer is de Award bestemd voor een afgestudeerde van een van de Hoge Internationale Hotelscholen die heeft laten zien dat hij zijn organisatie heeft veranderd om klaar te zijn voor de toekomst. Ben jij of ken jij de Hotello of the Year? Stuur dan een mailtje met je naam en motivatie naar info@hotellotop.com

Reageer op dit artikel