artikel

The Toren derde keer op rij beste hotel van Nederland

Hotel

Hotel The Toren heeft voor het derde jaar op rij de titel ‘Beste hotel van Nederland’ gekregen van Tripadvisor. De Travellers’ Choice Award wordt toegekend op basis van ruim 125 miljoen recensies op de website.

The Toren derde keer op rij beste hotel van Nederland

The Toren werd in 2012 en 2013 door bezoekers van Tripadvisors website ook al uitgeroepen als beste hotel van ons land. In 2012 won het Amsterdamse hotel ook nog de titel ‘Beste stadsboutique hotel ter wereld‘.

In andere Europese landen staat elk jaar een ander hotel bovenaan, maar het lukt The Toren nu al drie jaar op rij om als beste te scoren. In binnen- en buitenland wordt intussen met belangstelling gekeken naar de werkwijze van eigenaar Eric Toren. Ook zijn andere hotel, Sebastian’s, heeft lovende recensies op internet.

Wereldwijd

Tripadvisor maakt jaarlijks per land, continent en wereldwijd de 25 best beoordeelde hotels bekend. Deze krijgen de Traveller’s Choice Award toegewezen. Wereldwijd is Grand Hotel Kronenhof in het Zwitserse Pontresina de grote winnaar. Er staan geen Nederlandse hotels in de wereldlijst.

De top 25 van Nederland wordt gedomineerd door Amsterdam met dertien vermeldingen. De gehele top drie is Amsterdams, met na The Toren het Ambassade Hotel op de tweede plaats en Hotel de l’Europe op plek drie.

Reageer op dit artikel