artikel

Brouwers Bedding goes BALR

Hotel 428

BALR  is een merk gecreëerd door oud voetballer Demy de Zeeuw en is enorm aan het groeien als merk maar ook in lifestyle producten.

Brouwers Bedding goes BALR

Naast het kledingmerk heeft BALR inmiddels een horloge, auto, motor, huisinrichting en binnenkort ook BALR bedden oftewel je eigen BALRroom!

Tijdens de Horecava gaat het bedrijf BALRbed presenteren aan hoteliers of B&B-eigenaars om een eigen BALRroom te creeren waarbij wat ook verkocht mag worden. Zo kan je kamer terugverdiend worden door de verkoop van het bed. Wat is er mooier en comfortabeler om het bed ook uit te kunnen proberen.

Een mooie presentatie een perfecte socialmedia ondersteuning ( 16 miljoen volgers) moet het merk in de hotelbranche een succes maken. Brouwers Bedding gaat met BALR op zoek naar een leuke hotels en hotelskamers in Nederland en België.

Maandag 7 januari zal Demy de Zeeuw zelf uitleg komen geven in en rondom het bed van BALR op 01.518 tijdens de Horecava.