blog

Winnaars

Hotel

Wat een voorrecht is het om in de jury te mogen zitten van de Dutch Hotel Award! Het hele traject naar de finaledag is een feest, maar de finaledag zelf is echt de slagroom op de taart.

Winnaars

Drie teams zijn na een zenuwslopende halve finale, met live pitches in de Heineken Experience in Amsterdam, gebombardeerd tot finalist. Drie hotel managementteams  die tot op het bot gedreven zijn om de Dutch Hotel Award in de wacht te slepen. Maar dat niet alleen, ze zijn ook gierend gemotiveerd om de buitenwereld te laten zien dat hun hotel fantastisch, onderscheidend en innovatief is.

Wat we zien tijdens de finaledag, als we met de jury het hele land door reizen om de finalisten persoonlijk te bezoeken, is zo mooi. We zien teams die, dankzij de vaak uitdagende finale-opdracht, tot het uiterste moeten gaan om samen een resultaat neer te zetten. Die daardoor dus uitgroeien tot nóg hechtere MT’s, met managers die voor elkaar door het vuur gaan. We zien trots op het hotelvak, liefde voor merken en concepten, gedrevenheid en pure arbeidsvreugde. We zien ook mensen boven zichzelf uitstijgen. Presenteren als Obama himself, terwijl ze dat nog nooit eerder deden. Zo’n finaledag is lang en inspannend, ook voor de jury, maar wij krijgen er vooral ook enorm veel energie van.

Wat mij betreft zijn alle drie de finalisten daarom winnaars. Alle drie de teams zijn regelrechte ambassadeurs van het horecavak, van de hotellerie in het bijzonder. De winnaars, uit Deventer, net wat overtuigender dan de overige twee, en dus terecht op de hoogste trede. Maar complimenten voor alle drie. Ik verheug me nu alweer op de finaledag van 2015!

Reageer op dit artikel