fotoreportage

Fotoverslag vernieuwd Delta Hotel in Vlaardingen

Hotel

Een megaklus’, zo omschrijft directeur Ronald Cordes de vernieuwing van het bekende Delta Hotel in Vlaardingen. In slechts 2 maanden tijd is het oorspronkelijk in 1978 gebouwde deel van het Delta Hotel volledig vernieuwd. Het gebouw met 54 hotelkamers, heeft een complete metamorfose ondergaan. De gevel is vervangen door grote aluminium elementen met veel glas. Bij 20 hotelkamers van de voormalige winnaar van de Dutch Hotel Award is een erker aangebouwd. Om een optimaal uitzicht op de Rotterdamse haven te geven, zijn alle kamers voorzien van zitvensterbanken. Gasten kijken nu rechtstreeks, ook vanuit hun bed naar buiten. Het door Stars Design ontworpen interieur heeft een sportieve nautische uitstraling gekregen. De Vlaardingse architect Wijnand Houdijk tekende voor het exterieur.

Fotoverslag vernieuwd Delta Hotel in Vlaardingen
Reageer op dit artikel