fotoreportage

Foto’s: Pulitzer vol in de verbouwing

Hotel

Hotel Pulitzer verbouwt. Alles gaat grondig op de schop, geen ruimte wordt niet aangepakt. Zelfs de fundering is vernieuwd, waarbij ook de kelderruimtes logischer zijn ingedeeld en 30 centimeter uitgediept. Een impressie van de werkzaamheden tot nu toe.

Foto’s: Pulitzer vol in de verbouwing

Hotel Pulitzer zit middenin een grootscheepse verbouwing. In twee fasen gaat het volledige hotel op de schop. Momenteel wordt gewerkt aan de zijde die aan de Keizersgracht ligt. Die kant wordt half december door de aannemer opgeleverd waarna gm Alex van Gastel en zijn team een maand hebben voor de inrichting en het leren van de nieuwe routing.

Aan die Keizersgracht komt een tijdelijke ingang en receptie, want de Prinsengrachtkant gaat dan dicht voor de renovatie. Ook komt aan die zijde het vernieuwde restaurant, Jansz.. In oktober 2016 moet het volledige hotel weer open zijn.

Reageer op dit artikel