fotoreportage

Veel celebrities bij feest opening W Amsterdam en Mr Porter

Hotel

Op het officiële openingsfeest van hotel W Amsterdam en het bovenin gelegen restaurant Mr Porter was een keur aan beroemdheden aanwezig. Van Doutzen Kroes en Lieke van Lexmond tot Ryan Marciano & Sunnery James en Viktor & Rolf.

Veel celebrities bij feest opening W Amsterdam en Mr Porter

Met de aanwezigheid van BN’ers uit zowel de wereld van de mode, muziek en kunst deed W Amsterdam haar ambitie eer aan: die drie vormen de belangrijkste pijlers waar het Starwood merk op is gebaseerd.

Het hotel opende op 9 oktober de deuren voor gasten, donderdag 22 oktober was het officiële openingsfeest. Ook werd restaurant Mr Porter, op de bovenste etage van W Amsterdam, officieel geopend. Bij het feest waren zo’n 1000 gasten aanwezig.

Reageer op dit artikel