fotoreportage

Generator, Parijs

Hotel

In de nieuwste vestiging van Generator vind je de dynamiek van de stad terug. Generator Parijs is de negende locatie van de groeiende design hostelketen. Geen enkele ruimte sluit op elkaar aan. In plaats daarvan is het design meer een verkenning van ideeën, zowel echt als surrealistisch’, zegt designer Anwar Mekhayech van DesignAgency.

Generator, Parijs

Het Generatorteam reist, samen met designer Mekhayech, voortdurend de wereld over op zoek naar nieuwe toplocaties en mogelijkheden om het merk Generator uit te breiden. Generator Parijs is gevestigd in een voormalig kantoorgebouw uit 1985. Het pand in het 10e arrondissement is getransformeerd tot een Generatorconcept met een design gedreven accommodatie en betaalbare kamers.
Bij binnenkomst worden gasten begroet bij de Mondriaan-achtige receptie. Het hostel heeft diverse loungeplekken met uiteenlopende uitstralingen. Het ontwerpteam won een deel terug van de ondergrondse parkeergarage. Het maakte er een bar van die de sfeer ademt van een ondergrondse locatie: de Parijse metro. Het restaurant, ‘de kantine’, heeft weer een heel andere beleving: een agrarisch look-and-feel.

Reageer op dit artikel