fotoreportage

Foto’s vernieuwd Stayokay Bergen op Zoom

Hotel

Stayokay Bergen op Zoom opent deze week het vernieuwde hotel. Het hagelnieuwe pand is duurzaam gebouwd en samengevoegd met educatiecentrum Het Natuurpodium. Ook ligt het naast het uitgestrekte Klimbos midden in natuurgebied De Brabantse Wal.

Foto’s vernieuwd Stayokay Bergen op Zoom

Door (her)gebruik van onder andere hout, bamboe en biobased materialen is het gebouw duurzaam en gaat het hostel goed op in de de natuurlijke omgeving van het natuurgebied.

Binnen de locatie zijn alle ruimtes licht en met elkaar en de natuur verbonden. ‘De vibe is gewoon geweldig, iedereen geniet op zijn eigen manier’, zegt hostelmanager Stayokay Bergen op Zoom Bas van Kesteren. ‘De diversiteit, die mix tussen natuur, modern en gezelligheid, dat is gewoon verrekte goed gelukt.’

Stayokay is een maatschappelijk betrokken non-profit organisatie met hostels op bijzondere locaties door heel Nederland. Met jaarlijks zo’n miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland. Het bedrijf staat met een omzet van €35 miljoen op plek 40 in de Misset Horeca Top 100 Grootste bedrijven en merken.

Reageer op dit artikel