fotoreportage

Foto’s: Restyling voor Golden Tulip Hotel Tjaarda

Hotel 294

Golden Tulip Hotel Tjaarda in het Friese Oranjewoud heeft een restyling ondergaan. De luxe kamers, bruidssuite én Grand Café 1834 van het hotel zijn geheel vernieuwd.

Foto’s: Restyling voor Golden Tulip Hotel Tjaarda

Recent zijn de deuren geopend van het compleet vernieuwde Grand Café 1834, waar gasten zeven dagen per week terecht kunnen voor een lunch, diner, of koffie. Er is flink verbouwd en de menukaart heeft een internationaal tintje gekregen maar ‘met een touch van streekgebonden producten’, aldus directeur Tjitte de Wolff. Ook is er een bijzondere ijskaart toegevoegd.

Hotelkamers

22 hotelkamers op de begaande grond van Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud zijn onder handen genomen en voorzien van een luxe uitstraling. Om het verblijf van de gasten nog comfortabeler te maken zijn de luxe kamers zijn uitgerust met een king-size bed, regendouche of bad, LED-tv, een Nespresso apparaat en een terras. Daarnaast is de bruidssuite, met de koninklijke naam Amalia Suite, geheel gerenoveerd. Deze suite beschikt over een king-size bed, een LED-tv bij het bed, apart zitgedeelte met twee fauteuils en een LED-tv, een luxe badkamer met onder andere inloopdouche, luxe bad en een terras.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud heeft 70 kamers en suites en beschikt over een Wellness & Spa, restaurant, bar en Grand Café.

Reageer op dit artikel