fotoreportage

Fotoverslag finaledag Dutch Hotel Award 2016

Hotel 6198

De jury van de Dutch Hotel Award trok vrijdag 3 juni langs de drie finalisten die strijden om de eer en de eerste plek. Van de boutique hotels Sir Albert en INK Hotel in bruisend Amsterdam tot de rust van de bossen rond Bilderberg Klein Zwitserland in Heelsum.

Fotoverslag finaledag Dutch Hotel Award 2016

De jury bestaat uit: voorzitter Bas Tolmeijer van Trust Hospitality, bedenker van de Dutch Hotel Award Francesco Monaco van Trust Hospitality, hoofdredacteur van Misset Horeca Marjon Prummel, Sander Allegro van Hotelschool The Hague, Theo Spies van SBS Architecten, Jan van der Doelen van ING en Bart Meinen van Heineken.

De winnaar is inmiddels door de jury gekozen, welk van deze drie hotelmanagementteams zich het beste van Nederland mag noemen, wordt op 23 juni bekendgemaakt op het Hotel Management Diner.