fotoreportage

Foto’s: vernieuwingen Sheraton Hotel Schiphol

Hotel 1532

Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel heeft haar eerste gasten in het nieuwe restaurant Stripes ontvangen. Daarnaast is de club Lounge & the gate bar gerenoveerd. Eerder al werden receptie en vergaderruimtes gerenoveerd.

Foto’s: vernieuwingen Sheraton Hotel Schiphol

Met de opening van restaurant Stripes in september 2016 heeft Schiphol er een kwaliteitsrestaurant bij. Hotelgasten, maar ook reizigers en bezoekers van Schiphol kunnen bij het restaurant terecht voor een ontbijt, lunch of diner.

Met uitzicht over de luchthaven kunnen de gasten grillgerechten, bereid op de houtskoolgrill eten.

Hotelgasten kunnen ook een kijkje nemen in de keukens van de verschillende restaurants van het Sheraton. Dit heet Chef’s Stories en is een backstage ervaring gecombineerd met een zevengangen verrassingsmenu. ‘Chef’s Stories geeft gasten de kans om ons culinaire team in actie te zien’, zegt Melvin Salimin, chef de cuisine van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel.

‘Voor ons is het een unieke kans om de gasten te ontmoeten en te horen wat ze van ons restaurant en de concepten vinden. Hier halen we veel inspiratie uit voor nieuwe gerechten en smaakcombinaties’, aldus Melvin.

Na de complete renovatie van het vergadercentrum en de receptie heeft het hotel dit jaar ook de Club Lounge vernieuwd. De Club Lounge is vergroot, opnieuw ingericht en heeft een nieuw design. In de Club Lounge kunnen VIP- en Club-gasten, waaronder leden van loyaliteitsprogramma’s Starwood Preferred Guest (SPG) en Marriott Rewards, terecht voor een ontbijt, een aperitief, maar ook voor spontane zakelijke bijeenkomsten met een prachtig uitzicht over Schiphol.

Sheraton Amsterdam Airport Hotel is direct verbonden met luchthaven Schiphol en is op minder dan 5 minuten lopen te bereiken vanaf de aankomst- en vertrekhallen. Het hotel heeft 407 geluidsdichte kamers en suites, 30 vergaderzalen en een exclusief uitzicht op het vliegveld.

Reageer op dit artikel