fotoreportage

Foto’s: nieuw hotelrestaurant voor Preston Palace

Hotel 943

Deze week wordt officieel het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace geopend. In zeven weken – eind vorig jaar – is het restaurant gestript en verbouwd. Het telt 650 zitplaatsen. Het betreft een buffetrestaurants met showcooking, salade-bars, kinderbuffet en een bar. 

Foto’s: nieuw hotelrestaurant voor Preston Palace

Preston Palace hervat later in januari de renovatie van de hotelkamers. Vóór de zomervakantie zijn de laatste drie hotelgangen vernieuwd. Eind 2017 worden de hoofdentree en hotellobby vergroot en vernieuwd.

Preston Palace, voorheen van Hennie van der Most, werd in 2011 door drie directieleden overgenomen. Momenteel beschikt Preston Palace over 323 hotelkamers met in totaal bijna 1.000 bedden. Volgens het uitgaanscentrum telt het hotel jaarlijks 200.000 gastnachten en een bezettingspercentage boven de 85 procent.

Reageer op dit artikel