fotoreportage

Horecainterieur: Delta Hotel brengt ode aan de oceaanzeiler

Hotel 868

‘Als één van de eerste hotels in Nederland profileerde Het Delta Hotel in zich als bijzonder concept-hotel. In contrast met de vele uniforme hotelformules ontstond in de loop der jaren een fris nautisch concept op een hele bijzondere plek, half in de Nieuwe Maas. Dat bleek een groot succes’, aldus Ronald Cordes, directeur Delta Hotel Vlaardingen.

Horecainterieur: Delta Hotel brengt ode aan de oceaanzeiler

Het Delta Hotel maakt nu een verdiepingsslag in het concept en brengt daarmee een ode aan de wereld van oceaanzeilers. ‘Met alleen een nautisch tintje ben je er niet, we nemen onze gasten mee in het respect dat we hebben voor deze avonturiers en doorzetters. Stoere topsporters die meedoen aan de Volvo Ocean Race of op eigen houtje de wereld overzeilen’, aldus Cordes.

‘Elke ruimte van het Delta Hotel vertelt dit verhaal. Zo is de zonwering van zeildoek, vind je stoelen in de kleuren van de zee, zie je overal afbeeldingen van stoere oceaanzeilers en loop je via tapijt met daarop een steiger met zeiljachten naar je hotelkamer. Grand Café Nautique met het grote buitenterras op het water en de enige watergekoelde wijnkelder van Nederland onderging de zelfde metamorfose. Het Rotterdamse bureau Stars Design tekende voor het ontwerp.’

Bekijk hieronder de foto’s.

 

Foto's

Reageer op dit artikel