fotoreportage

Binnenkijken: ibis budget hotel Stein Maastricht

Hotel 772

Ibis budget hotel Stein Maastricht heeft op 2 maart 2018 de deuren officieel geopend. Het nieuwe hotel van de Accor groep heeft 93 kamers en is na het ibis budget Rotterdam – The Hague Airport het zesde ibis budget hotel dat Accor Hotels opende in Nederland.

Binnenkijken: ibis budget hotel Stein Maastricht

Het nieuw ibis budget Stein Maastricht hotel is vanwege zijn ligging nabij grote bedrijven ideaal voor de kostenbewuste zakenreiziger. Ibis budget Stein Maastricht ligt daarnaast vlakbij het Steinerbos. Het is een goede uitvalsbasis voor zowel gasten die willen genieten in de rustige natuur van Limburg. Maar ook van een dagje Maastricht of Maasmechelen in België.

De 93 kamers zijn ingericht volgens het laatste kamer concept van het merk. De kamers zijn geschikt voor 1, 2 of 3 personen en zijn voorzien van het Sweet Bed™ by ibis budget. Daarnaast hebben de kamers een trendy en stijlvol interieur, een LCD TV en een eigen badkamer met toilet. ibis budget

Het nieuwe ibis budget Stein Maastricht is goed bereikbaar met de auto, beschikt over een privé parkeerplaats, het ligt vlakbij de A2 die je in 22 minuten naar Maastricht brengt en in 12 minuten naar Maastricht Airport.

Denys Sappey, COO HotelServices AccorHotels BeNeLux: ‘ibis budget Stein Maastricht is centraal gelegen in de provincie Limburg en onze gasten zitten in een mum van tijd in België of Duitsland. AccorHotels is tevreden dat het zijn aanbod nog verder kan uitbreiden. Na de eerdere openingen van ibis budget Rotterdam – The Hague Airport  in november 2017 en ibis budget Amsterdam City South versterkt de positie van AccorHotels in het budget segment in Nederland.’

ibis budget van Accor

ibis budget is het budgetmerk van AccorHotels. Dit lid van de ibis-familie is slim, openhartig en een casual merk en weerspiegelt de waarden van delen en eenvoud. Het is ideaal voor gasten die autonomie willen en tegelijkertijd biedt het gezellige kamers voor één, twee of drie personen; leuke ontvangstruimtes, hotels die 24/7 toegankelijk zijn en een ontbijtbuffet met een all-you-can-eat concept. De hotels bieden zeer concurrerende tarieven en zijn gevestigd in de buurt van snelwegen, luchthavens, maar ook in steeds meer steden. De internationale groei van ibis budget blijft voortzetten, eind december 2017 had het merk 580 hotels en 58.000 kamers  in 19 landen.

Accor Hotels is wereldwijd marktleider op het gebied van reizen en lifestyle. De groep heeft 4.300 hotels, resorts en accommodaties, maar ook meer dan 10.000 exclusieve privé-vakantiewoningen over de hele wereld.

AccorHotels staat op nummer 5 in de Horeca Top 100 van Misset Horeca.

>> Meer over budgethotels lezen 

Foto's

Reageer op dit artikel