fotoreportage

Nieuwe hotelkamers voor De Nederlanden* van Wilco en Caroline Berends

Hotel 587

De Nederlanden in Vreeland heeft haar elf hotelkamers vernieuwd. Het hotel-restaurant van Wilco en Caroline Berends is in bezit van een Michelinster. Bekijk de nieuwe kamers.

Nieuwe hotelkamers voor De Nederlanden* van Wilco en Caroline Berends

 

Wilco en Caroline zijn eigenaar van de Nederlanden* in Vreeland, het restaurant heeft een Michelinster en is volgens de eigenaren het culinaire hart van het bedrijf. ‘In 2016 is het restaurant gerenoveerd, nu alle 11 hotelkamers.’

Onder de elf kamers bevindt zich een suite van 55 vierkante meter met uitzicht op de Vecht. ‘Maar we hebben ‘standaard en luxe kamers’.

In samenwerking met Bureau Nuy en Van Noort uit Amsterdam is de inrichting volbracht met vooral Nederlandse producten; Nilson Beds, meubels van Fiction Factory en items van o.a. Moooi en Hay Amsterdam. De Nederlanden*

SVH Meesterkok

Op donderdag 15 februari 2018 heeft Wilco met succes zijn Meesterproef afgelegd. De Meesterproef werd afgenomen door Dennis Kuijpers, Mark van Gulick en Hanneke Westland van SVH. Berends mag zich sindsdien SVH Meesterkok noemen, voor hem persoonlijk het hoogst haalbare als kok. Hij heeft als doel de jeugd te inspireren maar vooral ook te motiveren om dit mooie ambacht uit te oefenen.

Leestips:

Meer over Wilco Berends

Het restaurant bekijken van Wico Berends, kan hier

Foto's

Reageer op dit artikel