fotoreportage

Drie interieurconcepten voor Ibis nieuwe stijl

Hotel 742

Drie interieurconcepten voor Ibis nieuwe stijl

AccorHotel presenteert een volledig nieuw interieurdesign voor de Ibis hotels. Daarbij zijn drie interieurconcepten en vier f&b concepten ontwikkeld. Gemene deler: hedendaags, warm, open en aantrekkelijk voor iedereen: zowel hotelgasten als omwonenden van Ibis nieuwe stijl.

De drie concepten voor Ibis nieuwe stijl zijn ontwikkeld door drie designbureaus. Om tot de concepten te komen werd op drie continenten – Europa, Zuid-Amerika en Azië – een wedstrijd uitgeschreven. Voor Europa maakte het Spaanse Innocad Architecture het winnende ontwerp, waarbij Ibis Barcelona Plaza als showcase is gebruikt. In Zuid-Amerika won het Braziliaanse FGMF, daar werden twee Ibis hotels in Sao Paolo onder handen genomen. In Azië won het Thaise Soda Studio’s met hun ontwerp, wat binnenkort in Ibis Singapore als eerste wordt gerealiseerd. Hierna zijn deze drie concepten wereldwijd inzetbaar door hoteliers met een Ibis hotel.

Foto's

Reageer op dit artikel