fotoreportage

Foto-impressie Independent Hotel Show Amsterdam 2019

Hotel 833

Foto-impressie Independent Hotel Show Amsterdam 2019

De eerste editie van de Independent Hotel Show Amsterdam is achter de rug. Zowel standhouders als bezoekers prijzen de kwaliteit van de tweedaagse hotelbeurs, de organisatie heeft al aangekondigd dat de show in 2020 zal terugkeren naar de RAI. Een impressie van de beursvloer en enkele sprekers.

Deze eerste editie van de Independent Hotel Show Amsterdam 2019 zag zo’n 120 standhouders in tientallen categorieën, ruim 2200 bezoekers en een doorlopend programma van sprekers uit de industrie en panelsessies. Al tijdens de beurs tekenden zo’n 20 standhouders al voor de volgende editie, wat de organisatie deed besluiten ook volgend jaar weer een Independent Hotel Show Amsterdam te organiseren, op 17 en 18 maart 2020.

Het sprekersprogramma werd afgesloten met een key note van Wolfgang Neumann, voormalig topman van Rezidor Hotel Group en inmiddels onder meer verbonden aan de Hotelschool The Hague. Hij ging in op het leiderschap van de (nabije) toekomst en wat daar voor nodig is.

In zijn speech benadrukte hij onze verantwoordelijkheid naar de planeet en de generaties na ons. Hij sloot af met de woorden: ‘Als je denkt dat je te klein bent om een verschil te kunnen maken, dan heb je nog nooit een nacht met een mug doorgebracht.’

Een impressie van de Independent Hotel Show Amsterdam 2019:

Foto's

Reageer op dit artikel