fotoreportage

Campanile Eindhoven vernieuwd: aftrap renovatie Campanile Hotels

Hotel 970

Campanile Eindhoven vernieuwd: aftrap renovatie Campanile Hotels

De afgelopen maanden is er verbouwd bij Campanile Eindhoven. Alle 84 kamers, lobby, restaurant, bar en de receptie zijn vernieuwd. F&B en de gemeenschappelijke ruimtes krijgen meer aandacht. Deze renovatie is de aftrap van een grootschalig internationaal renovatie traject. In de Benelux is Campanile Amsterdam het 2e hotel dat volledig wordt gerenoveerd.

Campanile Eindhoven is één van de 20 Campanile hotels in de Benelux. In totaal zijn er circa 380 hotels wereldwijd in 13 landen, na de oprichting van het eerste hotel in Frankrijk in 1976. De renovatie van het 2e hotel in Nederland, Campanile Amsterdam, zal in september worden afgerond.

De verbouwing van Campanile Eindhoven was een groot project. De nieuwe iconische bar is het kloppend hart van Campanile geworden. De lounge, het restaurant en de open werkruimtes zijn rondom dit centrale punt gebouwd wat zorgt voor de gezellige en open sfeer van het hotel.

De kamers zijn volledig gestript en uitgerust met een nieuw, modern interieur. Ook zijn alle badkamers geheel vernieuwd en voorzien van een luxe inloopdouche.

Wil je de speciale interieurnieuwsbrief ontvangen?

Wil je de speciale interieurnieuwsbrief ontvangen?

Benoit Mosteau, director of operations Louvre Hotels Group Benelux: ‘De grootse renovatie van Campanile Eindhoven is de eerste stap in het renovatie traject van Campanile in de Benelux. We creëren een moderne accommodatie die aansluit bij de behoeften van onze gasten. Eindhoven was voor ons de ideale locatie om het grootschalige renovatieproject te starten gezien de ontwikkelingen die de stad doormaakt waardoor de economie ook fors aantrekt. Deze investering onderstreept het feit dat wij ons altijd inspannen om comfort, gemak en gezelligheid te bieden op praktische locaties tegen betaalbare prijzen.’

Over Campanile Eindhoven

Campanile Eindhoven is een driesterrenhotel dat ligt aan de ring, ongeveer 10 minuten van Eindhoven Airport en 20 minuten van het stadscentrum. Het hotel biedt 84 kamers, 2 vergaderzalen, een restaurant (geopend voor ontbijt, lunch en diner), bar, gratis parkeergelegenheid en Wifi.

Over Louvre Hotels Group

Het merk Campanile behoort tot de Louvre Hotel Group. Deze groep heeft meer dan 1.200 hotels in 52 landen. Sinds 2015 is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels.

Louvre Hotels Group voert naast Campanile onder andere de merken Première Classe, Tulip Inn en Golden Tulip. In de Benelux is Louvre Hotels Group vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en  Tulip  Inn  (20  hotels),  Campanile  (20  hotels)  en  Première  Classe  (2  hotels).

Foto's