afhalen

Snackhûs Burgum stapt volledig over op afhalen en bezorgen

Snackhûs Burgum stapt volledig over op afhalen en bezorgen

Hans van de Leest heeft de koers van zijn cafetaria na zo'n 12,5 jaar volledig omgegooid. De ondernemer is met Snackhûs Burgum verhuisd naar een...

Too Good To Go redt 10 miljoen Nederlandse maaltijden in vier jaar

Too Good To Go redt 10 miljoen Nederlandse maaltijden in vier jaar

Nog geen 4 jaar na de start in Nederland is via het platform Too Good To Go in Nederland de 10 miljoenste maaltijd van de verspilling gered. Sinds de...

Restaurant Binnen naar buiten met tafels van winkelwagentjes

Restaurant Binnen naar buiten met tafels van winkelwagentjes

Restaurant Binnen in Nes op Ameland heeft een bijzondere afhaal-optie bedacht. Van 20 winkelwagentjes maakte ondernemer Henk Huizinga Tables to Go...

Digitaal inspelen op een veranderende horeca: het belang van online zichtbaarheid

Digitaal inspelen op een veranderende horeca: het belang van online zichtbaarheid

Nu, maar zeker ook straks als de horeca weer open mag, is online zichtbaarheid nóg essentiëler dan voorheen. Dat betogen Rachel Persoon van Typhoon...

Restaurant monitor 2021: drie post corona trends

Restaurant monitor 2021: drie post corona trends

Door de huidige verlengde lockdown zijn er grote wijzigingen in het eetgedrag van Nederlanders. Dit blijkt uit grootschalig onderzoek, uitgevoerd...

Foto ter illustratie.

Schiedamse snackbar heeft last van nepbestellingen sinds lockdown

Snackbar Lin in Schiedam heeft sinds de lockdown voor de horeca last van nepbestellingen. 'Zeker twee keer per week ontvangen we telefonische...

AnyTyme Toscane: eerste vestiging van de formule zonder zitplaatsen

AnyTyme Toscane: eerste vestiging van de formule zonder zitplaatsen

AnyTyme Toscane in Borne is de eerste vestiging van de formule die zich puur richt op afhalen en bezorgen. Door corona nam maaltijdbezorging een...

Bestelplatforms voor restaurants: eten bestellen met Kerst in trek

Bestelplatforms voor restaurants: eten bestellen met Kerst in trek

Door de coronacrisis en de sluiting van de horeca verwachten online bestelplatforms voor restaurants deze Kerst goede zaken te doen. Zo zullen met...

De ideale afhaal- en bezorgmaaltijd voor doordeweeks

De ideale afhaal- en bezorgmaaltijd voor doordeweeks

De vraag naar afhaal- en bezorgmaaltijden blijft groeien. Daarnaast zien we dat consumenten steeds meer op zoek zijn naar gezondere maaltijden,...

Foto: Wick Natzijl

Cafetariamedewerkers starten initiatief om horeca in Almere te steunen

Twee cafetariamedewerkers in Almere hebben de website helpdehorecainalmere.nl opgezet om ondernemers te steunen tijdens de horecasluiting. Met het...