
Akoestiek verbeteren in de horeca: tips en oplossingen
Akoestiek is vaak een ondergeschoven kindje in de horeca. ‘Geluid is echter cruciaal voor de kwaliteit van een horecabezoek en daarmee de ervaring...
Akoestiek is vaak een ondergeschoven kindje in de horeca. ‘Geluid is echter cruciaal voor de kwaliteit van een horecabezoek en daarmee de ervaring...
Hoe wordt het het geluidsniveau van een horecabedrijf bepaald? Zelf meten en een pro-actieve houding richting gemeentehuis voorkomt boetes of...
Wat komt waar in de zaak als het gaat om restaurant interieur? Hoe gebruik je de beschikbare vierkante meters zo optimaal mogelijk? Tips en tal van...
Hoe creëer je stopkracht en overtuig je gasten dat ze bij jou naar binnen stappen? En als de gasten binnen zijn, hoe creëer je dan een fijne ervaring...
Hoe komt een nieuw horecainterieur tot stand en op welke punten moet je letten? Designer Jeroen Smeele gaf eerder algemene tips aan Misset Horeca. We...
Muziek is emotie, herkenning en beleving. Kenner of niet; muziek heeft op iedereen effect. Of je wilt of niet. In de horeca worden heel vaak de...