Alles over Armijn van Nierop

'Corona stimuleert creativiteit horeca'
Een gezellige buzz in de eetkamer, zo af en toe zelfs een bescheiden lach. In de keuken volop activiteit. En in de wijnkelder sommeliers die...

'Rol van herbergier past ons het beste'
Omdat ik zin had in een cultureel uitstapje, bezocht ik afgelopen zondag een boekpresentatie op het mooie Kasteel Engelenburg in Brummen. Helemaal in...

'Zorgen over stijgende kosten'
Het is veel in het nieuws: de forse stijgingen van grondstof- en energieprijzen. Met een twijfelachtige hoofdrol voor gas. Ik las ergens dat het...

'Geïnspireerd door een gepassioneerde ondernemer'
Als docent aan Summa Horeca in Eindhoven, met stevige roots in de praktijk, heb ik een zwak voor mensen die hun liefde voor het vak niet onder...

'Fuzzy feeling toen ik mijn zoon in die keuken bezig zag'
Van de week moest ik denken aan de tijd dat ik als kok werkte bij Hostellerie Van Gaelen in Heeze, onder de rook van Eindhoven.

'Moet een kok na een lange werkdag echt zelf de keuken poetsen?'
Is het echt nodig om een kok, na een soms wel heel erg lange werkdag, zelf zijn keuken te laten poetsen? Dit vraagt chef en docent Armijn van Nierop...

'Geen gasten meer, maar alleen afhaal en catering'
Oh, wat een goed nieuws van de week. De covid-maatregelen voor de horeca worden afgezwakt. We mogen binnenkort weer gasten in de zaak ontvangen. Ik...

Alle verloven van horecapersoneel zijn ingetrokken...
De lokale en regionale horecabazen weten me deze dagen te vinden. Met het einde van de pandemie in zicht, met de eerste voorzichtige versoepeling van...

Armijn van Nierop: 'Daar word ik vrolijk van'
Wat een heerlijk nieuws deze week. De horeca mag bij wijze van proef gecontroleerd haar terrassen openen na 28 april. Een website van de Utrechtse...

'Koksvak niet terug naar oude normaal'
Zijn er werkelijk nog ondernemers die denken dat ze 'na' de pandemie op dezelfde voet verder kunnen gaan dan vroeger? Om in de toekomst te overleven,...