
Een gezellige buzz in de eetkamer, zo af en toe zelfs een bescheiden lach. In de keuken volop activiteit. En in de wijnkelder sommeliers die...
Een gezellige buzz in de eetkamer, zo af en toe zelfs een bescheiden lach. In de keuken volop activiteit. En in de wijnkelder sommeliers die...
Omdat ik zin had in een cultureel uitstapje, bezocht ik afgelopen zondag een boekpresentatie op het mooie Kasteel Engelenburg in Brummen. Helemaal in...
Het is veel in het nieuws: de forse stijgingen van grondstof- en energieprijzen. Met een twijfelachtige hoofdrol voor gas. Ik las ergens dat het...
Als docent aan Summa Horeca in Eindhoven, met stevige roots in de praktijk, heb ik een zwak voor mensen die hun liefde voor het vak niet onder...
Van de week moest ik denken aan de tijd dat ik als kok werkte bij Hostellerie Van Gaelen in Heeze, onder de rook van Eindhoven.
Is het echt nodig om een kok, na een soms wel heel erg lange werkdag, zelf zijn keuken te laten poetsen? Dit vraagt chef en docent Armijn van Nierop...
Oh, wat een goed nieuws van de week. De covid-maatregelen voor de horeca worden afgezwakt. We mogen binnenkort weer gasten in de zaak ontvangen. Ik...
De lokale en regionale horecabazen weten me deze dagen te vinden. Met het einde van de pandemie in zicht, met de eerste voorzichtige versoepeling van...
Wat een heerlijk nieuws deze week. De horeca mag bij wijze van proef gecontroleerd haar terrassen openen na 28 april. Een website van de Utrechtse...
Zijn er werkelijk nog ondernemers die denken dat ze ‘na’ de pandemie op dezelfde voet verder kunnen gaan dan vroeger? Om in de toekomst te overleven,...