Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

gisteren

  • Openingengisteren

    La Place opent thematisch restaurant in Nationaal Militair Museum

    La Place heeft een nieuw restaurant geopend in het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg.

  • foto: Tim Overduin, Krijn van der Lugt, Floris Christiaans
    Jonnie Boergisteren

    Zeven topchefs eren Jonnie Boer met unieke tour waar Nederlandse keuken centraal staat

    De nalatenschap van Jonnie Boer wordt binnenkort op bijzondere wijze gevierd. Zijn goede vrienden Joris Bijdendijk, Richard Ekkebus, Ron Blaauw, Sergio Herman, Sidney Schutte, Nelson Tanate en Hans van Wolde organiseren een unieke tour, waar de Nederlandse keuken op een voetstuk wordt gezet.

  • Binnenkijken bijgisteren

    Bij Stan in Goirle: 22-jarige tovert monumentaal pand om tot grandcafé

    De jonge ondernemer Stan Snijders (22) opende in een monumentaal pand in Goirle zijn eerste eigen zaak: grandcafé Bij Stan. Eigentijds van stijl en vol karakter.

10 oktober 2025

  • Michelin10 okt. 25

    Michelin geeft een zeldzaam inkijkje in haar strategie: gids stapt wijnwereld binnen

    Michelin heeft tijdens een presentatie in Parijs een zeldzaam inkijkje gegeven in de strategie voor de komende jaren. De gids wil zich niet alleen beperken tot restaurants en hotels, maar gaat onder meer wijnen beoordelen. In 2030 wil Michelin actief zijn in liefst 100 landen.

  • Shutterstock
    Ongediertebestrijding10 okt. 25

    Muizen of ratten? Zo kun je een knaagdierenplaag voorkomen

    Horecaondernemers weten dat het onhygiënisch is. Daarbij is het ook bij wet verboden: plaagdieren op de plek waar gegeten en gedronken wordt. Wat kun je er tegen doen?

  • Openingen10 okt. 25

    Veertigste vestiging van 't Zusje geopend in Alkmaar

    't Zusje viert een mijlpaal met de opening van haar 40e locatie in de Ringersfabriek in Alkmaar.

9 oktober 2025

  • Het gouden zakje graan werd overhandigd door Bert van Zijtveld, eigenaar van restaurant De Heikamp in Ruurlo aan Hans Steenbergen, Dutch Cuisine Ambassadeur.
    Brood en Broodproducten9 okt. 25

    Restaurant De Heikamp presenteert eerste maling eigen Nederlandse zomertarwe

    Tijdens de bijeenkomst De Smaak van de Achterhoek in Villa Ruimzicht vond de uitreiking plaats van de Graan Cru Primeur 2025, gevuld met de allereerste maling Nederlandse zomertarwe van De Heikamp.

8 oktober 2025

  • Bord van restaurant Aan de Poel
    Servies en porselein8 okt. 25

    Veel chefs zweren bij een eigen servies maar soms is huur een uitkomst

    Servies is voor veel chefs en restaurants een dingetje. Hoe vaak wissel je van servies, zo af en toe, bij wisseling van het menu of als het huidige servies aan vervanging toe is?

  • Sjoerd Steenbeek en 
Michiel de Vries.
    Openingen8 okt. 25

    Restaurant Van de Werf opent op NDSM-werf

    Restaurant Van de Werf op de NDSM-werf in Amsterdam opent vanaf 10 oktober.

  • Binnenkijken bij8 okt. 25

    Binnenkijken bij mediterrane Olista Restobar: 'Warm en eerlijke prijzen'

    Sinds begin augustus heeft Oisterwijk er een nieuwe horecazaak bij: Restobar Olista. Achter dit mediterrane concept staan drie jonge ondernemers die elkaar leerden kennen op Bonaire: Resy de Vor (27), David van Zelst (27) en chef João dos Santos (33). Samen creëerden zij een plek waar gasten kunnen lunchen, borrelen en dineren in een warme, gemoedelijke sfeer.

7 oktober 2025

  • V.l.n.r.: Commis Mats Blankestein, Chef Jet Loos, Coach Arjan Speelman (Ciel Bleu**).
    Kookwedstrijd7 okt. 25

    Bocuse d'Or Nederland met Jet Loos geselecteerd voor Europese finale in Marseille

    De organisatie van de internationale kookwedstrijd Bocuse d'Or heeft bekendgemaakt dat Team Bocuse d'Or Nederland officieel is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale in Frankrijk.

  • Wijn7 okt. 25

    Chefs en sommeliers strijden om beste champagnepairing

    Op maandag 27 oktober organiseert Heeren van de Wijn de Besserat de Bellefon Gastronomy Grand Prix 2025.

  • Loetje7 okt. 25

    Loetje opent 38e vestiging in Oegstgeest

    Op donderdag 30 oktober opent Loetje de deuren van zijn nieuwste restaurant, gelegen aan de Klinkenbergerplas in Oegstgeest.

6 oktober 2025

  • Team De Librije op het podium
    Michelin 20256 okt. 25

    Hoofdinspecteur van Michelin over nieuwe sterren en De Librije: 'Oordeel was unaniem'

    Het miezerde sterren bij Michelin, waar tal van chefs en ondernemers juist hadden gehoopt op een lawine. Misset Horeca ging in gesprek met de hoofdinspecteur van Michelin, die vlak daarvoor zijn tweede selectie voor Nederland had gepresenteerd.

  • Herman Cooijmans.
    Michelin6 okt. 25

    Restaurant Eden verliest Michelinster: 'Valt mijn menu straks niet meer in de smaak? Tuurlijk niet'

    Herman Cooijmans, chef van restaurant Eden in Waalre, hoorde daags voor de ceremonie van Michelin dat hij zijn ster is kwijtgeraakt. 'Ik heb gevraagd naar een verklaring, maar die heb ik niet gekregen.'

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Hotelschool The Hague

    Rooms Division Instructor

    Hotelschool The Hague logo
  3. FreshRecruitment

    Internationaal Accountmanager

    FreshRecruitment logo
  4. Optisport

    Locatie Manager (Horeca, Theater en Events) - Boxmeer

    Optisport logo
  5. Van der Valk Hotel Schiphol

    Chef Bediening

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  6. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen