Alles over Barbecues

Sprot

Sprot

Iedereen heeft ze vast wel eens zien liggen: bosjes samengebonden, kleine gerookte visjes van 10-15 centimeter lengte. Sprot is een haringachtige en...

Salades

Salades

In een klimaat als dat van Zuid-Afrika zijn barbecues (braaivleis) en picnics aan de orde van de dag. Salades horen daarbij. Twee populaire salades...

Met korting naar Bubbles on the Beach

Met korting naar Bubbles on the Beach

De grote trend van de afgelopen tijd is zonder meer bubbels. Op ‘Bubbles on the Beach’, zondag 30 augustus in Zandvoort, staat bubbelende wijn dan...

Gegrilde varkensoester met peterselieboter

Gegrilde varkensoester met peterselieboter

<strong>Ingrediënten</strong> • snufje peper (versgemalen) • snufje zout • 1 eetlepel cognac • 1 eetlepel witte wijn • 1/2 eetlepel citroensap • 125...

Thuis bij Jamie

Thuis bij Jamie

Thuis bij Jamie

Campagne moet tilapia op de kaart krijgen

Campagne moet tilapia op de kaart krijgen

Bij de bereiding van een vismaaltijd valt de keus vaak op kabeljauw. Vanwege problemen met de kabeljauwstand heeft de Europese Unie op 14 februari...

Grilltips

Grilltips

Het assortiment vissoorten dat geschikt is voor de grill of de barbecue is enorm uitgebreid: zalmmoten, zalmfilets, zalmforel, palingmootjes,...

Oosterse saté van varkenshaas

Oosterse saté van varkenshaas

<strong>Ingrediënten</strong> • 1 theelepel gemberpoeder • 2 eetlepels uien (gefruite gedroogde uitjes) • 3 eetlepels limoensap • 3 teentjes knoflook...

Geroosterde roodbaarsfilet met sesamzaad

Geroosterde roodbaarsfilet met sesamzaad

<strong>Ingrediënten:</strong> 4 roodbaarsfilets van ca. 150 g Alternatief: tilapia, meerval, kabeljauw 2 eetlepel sojasaus 1 kleine rode ui 10 g...

Devilled Pork chops with apple sauce

Devilled Pork chops with apple sauce

<strong>Ingrediënten</strong> • 1 eetlepel slaolie • 1 eetlepel suiker • 1 grote moesappel • 1 theelepel citroenrasp • 2 eetlepels citroensap • 2...