
Grote stukken vlees blijven populair op de barbecue. Ook de belangstelling voor bijzondere, exclusieve delen verder neemt toe. Daarbij gaat het om...
Grote stukken vlees blijven populair op de barbecue. Ook de belangstelling voor bijzondere, exclusieve delen verder neemt toe. Daarbij gaat het om...
Na bijna zes jaar een overwegend op vlees gebaseerde menukaart te hebben gevoerd, is die kaart van barbecuerestaurant Mr. Meat in Eindhoven nu...
Temaki en nigiri’s maken plaats voor galbi en kimchi. Korean BBQ-zaken schieten als paddenstoelen uit de grond. ‘Mensen koken als het ware hun eigen...
Op zaterdag 15 Oktober 2022 vindt het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
Het plantaardige merk Vegan Masters organiseert samen met circulaire ontmoetingsplek De Groene Afslag op 25 september het Nederlands Kampioenschap...
Barbecuen is onverminderd populair. Maar door een kok naast een open vuur te zetten, creëer je nog geen barbecuerestaurant.
Horecagroep Amadore van Jerry van Zuijlen heeft Het Postkantoor aan de Grote Markt in Goes ingrijpend verbouwd. Twee naast gelegen panden – voorheen...
Buiten koken wint al langer terrein in de horeca en zeker in coronatijd is het een ware trend. Nu het horecaleven zich voorlopig nog uitsluitend tot...
Chris Naylor, chefkok van Vermeer* in Amsterdam, opent in de maanden juli en augustus Camping at Olof's: een tijdelijk barbecue-restaurant in de Sint...
Door de noodzakelijk lockdown zijn ook alle BBQ-wedstrijden afgelast. Toch wordt op zondag 7 juni de grootste BBQ-livestream wedstrijd ooit gehouden,...