Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Bars

  • Artikel19 apr. 12

    Horeca Relatiedagen 2003

    Tijdens de Horeca Relatiedagen 2003 van 29 september tot en met 1 oktober kunt u elkaar weer ongedwongen ontmoeten en kunt u effectief zaken doen. In 2003 kunt u vertrouwen op drie sprankelende beursdagen, een volledig en gevarieerd expositie aanbod en een uitgekiend entreebeleid

  • Artikel19 apr. 12

    Sterrenstad Austin

    Sterren in allerlei vormen bevinden zich in Austin, de attractieve hoofdstad van Texas. In de eerste plaats zie je overal de ‘lone star’, die het symbool is van Texas en ook op de eigen vlag staat afgebeeld. De grootste ster prijkt voor het State History Museum, een enorm gebouw waarin de geschiedenis van deze staat – die ooit een onafhankelijke natie was – schitterend wordt weergeven via beeld (ook in twee filmtheaters) en geluid.

  • Nieuws19 apr. 12

    Hippe keten Aloft aast op Amsterdam

    Aloft, het jongste hotelmerk uit de stal van hotelconcern Starwood, opent mogelijk een vestiging in Amsterdam. Dat zegt Coen van Niersen, de Nederlandse manager van het Aloft hotel in Brussel.

  • Artikel19 apr. 12

    Klant pakt, schept, beleg en mengt zelf bij Make Your Own

    Bij Make Your Own in Den Haag kunnen klanten zelf broodjes smeren en beleggen vruchtensap maken en salades scheppen. 'Hier bepaalt de klant zelf hoe duur of goedkoop zijn maaltijd wordt en hoe gezond of ongezond.

  • Artikel19 apr. 12

    Bijspijkeren tot in de avonduren

    De mobiele horecatraining van Misset Horeca begint een goede traditie te worden. Voor het derde achtereenvolgende jaar trok de bustoer in twee dagen tijd langs diverse zeer uiteenlopende horecabedrijven. Horecaondernemers uit heel Nederland namen op die manier een leerzaam kijkje in de keuken van een aantal Noord-Hollandse collega’s. Die daar trouwens zelf ook nog wat van opstaken.

  • Artikel19 apr. 12

    Douwe Egberts: Fabels over koffie

    Een gast bestelt in een restaurant een kopje koffie en krijgt daarbij een glaasje water geserveerd. Veel mensen denken dat dit is omdat koffie vochtafdrijvend werkt. Klopt niet, zegt Douwe Egberts (DE). Het glaasje water is bedoeld om de mond te spoelen, zodat je de koffie beter kunt proeven. Dit gebruik is overgewaaid uit Italië.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Chat’O, Arnhem
  2. Themawereld Nachtleven sprankelt
  3. ff Swanjéé, 's-Hertogenbosch
  4. 27-30 oktober 2008<BR>Horeca Vakbeurs Brabant 2008
  5. Groeten uit Shanghai
  6. Shaken
  7. Frisse en fruitige tapaswijnen: ook uit Portugal en Frankrijk
  8. Reacties op 'Bierprijs moet naar consument
  9. Dance valley maakt ondernemer wijzer
  10. Horeca Relatiedagen
  11. AC-restaurants drastisch op de schop
  12. Lijnkoken in een showroom
  13. Themapleinen maken BBB overzichtelijk
  14. Drinks
  15. 100 wijnen per glas
  1. Lowlands in teken van Pukkelpop
  2. Partir c'est mourir un peu
  3. Simpele wijnkaart
  4. Do's en don'ts
  5. Catering is bedrijfsonderdeel van FC Groningen
  6. Duidelijke wijnkaart
  7. Feiten en cijfers Horecava 2008
  8. Themapleinen maken BBB overzichtelijk
  9. Purple – Leeuwarden
  10. Sodexho cateraar op populair hippisch evenement
  11. Juryrapport Best New Style Venue: Cineac - Amsterdam
  12. Hotelbed
  13. Driedaagse voor horecaprofessionals
  14. Shaken
  15. Let's give it a try!
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen