Belegde broodjes

Bakker Bart: volledige focus op horeca
De vernieuwde Bakker Bart in Leeuwarden gaat zich volledig richten op horeca en bezorgen. De vestiging is gerenoveerd en voorzien van een aantal...

Bakery-café formule BackWerk opent tweede vestiging in Arnhem
Aan Grote Oord 9 in Arnhem is de 37e vestiging van BackWerk geopend. De winkel heeft een vloeroppervlakte van ca. 87 m2 op de begane grond en ca. 141...

Lekkerste wedstrijden worden Nederlandse Kampioenschappen
Stichting de Lekkerste Wedstrijden heeft de inschrijving voor 2022 geopend en introduceert een aantal nieuwe categorieën. Het evenement krijgt tevens...

Welke gerechten zet je op de lunchkaart?
Bij het samenstellen van hun lunchkaart staan ondernemers voor allerlei keuzes. Jacco Heijkoop van The Tosti Club en Timo Wolters van Bullewijck by...

Broodje speciaal
De afgelopen maand kan het je niet ontgaan zijn; een van de fastservicecollega's heeft nogal wat publiciteit gehad met een geslaagde poging om het...

HMSHost opent eerste BackWerk op station Utrecht Centraal
HMSHost Nederland, onderdeel van HMSHost International wereldwijd en marktleider in de horeca voor reizigers voor onderweg, opende deze week...

Yao Li presenteert de Baked Toast met honing
Yao Li (29) kan als franchisenemer meer dan zijn ei kwijt bij 'zijn' Big Bread Kitchen in Son en Breugel. Hij omarmt de huisstijl en het uitgebreide...

Breda Group start broodjesconcept voor bezorgen en afhaal: Paindemie
Met onder meer broodjes Paindemie Burger en The G.O.A.T. Burger, start The Breda Group in Amsterdam een nieuwe bezorg- en afhaalservice voor...

Bakker Bart start eerste bezorgvestiging in Haarlem
Bakker Bart is in Haarlem gestart met een vestiging die alleen aan bezorgen doet. Het is de eerste Bakker Bart in Nederland die zich niet in een...

Meer lunchomzet creëren? Zo doen cafetariaformules dat
Cafetaria's proberen de laatste jaren meer uit het lunchmoment te halen, onder meer met een uitgebreidere lunchkaart. Dit lijkt zijn vruchten af te...