Alles over Beursinnovaties

Vega(n) sensatie jackfruit van Rootzz of Nature

Vega(n) sensatie jackfruit van Rootzz of Nature

Jackfruit heeft een unieke vleesachtige structuur en neemt gemakkelijk smaken op, en is daarom ideaal te gebruiken als vleesvervanger.

Axel voor op het winterterras

Axel voor op het winterterras

Homint heeft het terrasassortiment aangevuld met serie Axel.

Sauzentap met voetbediening

Sauzentap met voetbediening

De Levo-sauzentap is een saus-doseersysteem dat met de voet bediend kan worden. Het is de ideale en hygiënische manier om saus te doseren.

Celsius: een rendementverhogende terrasstoel

Celsius: een rendementverhogende terrasstoel

In het kader van duurzaamheid en met het oog op comfort heeft Satelliet samen met Sit & Heat een terrasstoel ontwikkeld met een slim en volledig...

IJsnerds creëert nieuwe wereld in ambachtelijk ijs

IJsnerds creëert nieuwe wereld in ambachtelijk ijs

IJsnerds creëert een nieuwe wereld in ambachtelijk ijs. Samen maken ze de ijssalon van de toekomst

Vegan Mayo van Levo

Vegan Mayo van Levo

Vegan Mayo van Levo is een volledig plantaardige mayo en is vrij van ei, mosterd, soja en kleurstof.

Remia Burger & Grill Sauce American Ketchup

Remia Burger & Grill Sauce American Ketchup

Een all-time favourite bij burgers, hotdogs maar ook bij tosti's: ketchup. Wereldwijd enorm populair, maar de échte gourmet burgers en ambachtelijke...

Haal meer uit het terras met het Harol Leisure Concept

Haal meer uit het terras met het Harol Leisure Concept

Harol, expert op het gebied van terrasoverkappingen, introduceert het 'Harol Leisure Concept'.

Heeren van Loosdrecht Croquetteurs introduceren KaasCroquantjes

Heeren van Loosdrecht Croquetteurs introduceren KaasCroquantjes

Een naam voor een kaasstengel vastleggen ligt gevoelig, zo ontdekten de croquetteurs van Heeren van Loosdrecht, toen zij een eigen kaasstengel in de...

In goede handen met Debic Desserts

In goede handen met Debic Desserts

Heb je te weinig personeel in je keuken? Of heb je geen tijd voor je dessert mise-en-place? Met een klassieke dessertbasis uit het Debic...