Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Beveiligingspersoneel en portiers

  • Artikel19 apr. 12

    Groene’ groentegerechten

    Chef-kok Michael van der Struis is een groentegek. Sinds drie jaar heeft hij zijn eigen biologische moestuin. Hij kookt voor hotel New York in Rotterdam met wat moeder aarde hem geeft. Voor de lunch maakte hij drie groene happen: een uientaart, een kaaspolenta en een clafoutis van paddestoelen.

  • Artikel19 apr. 12

    Droomappartementen aan zee

    Zeven jaar lang heeft Pim Aronson, eigenaar van restaurant De Zonnehoek in Overveen, gestoeid met de bureaucratie om een vergunning te krijgen voor het realiseren van zijn droom. Résidence Bloemendaal aan Zee: zes hotelappartementen met het mooiste uitzicht op zee, gebouwd met de beste materialen. En met een opvallend interieur van stylist Robert ten Hoope. Onlangs zijn ze opgeleverd. Aronson: ‘Ik heb geen enkele concessie gedaan aan kwaliteit.

  • Artikel19 apr. 12

    Ei bakken, winst pakken

    Eenvoudig te maken. Lekker als twaalfuurtje. Toch staat de uitsmijter lang niet op elke cafetariakaart. Zonde, want de uitsmijter is een lekkere winstpakker. De kostprijs ligt rond de €1,00. Wie daar €7,00 van kan maken, haalt het uurloon er wel uit. Hieronder een opsomming wat u zoals kunt doen met een eitje, én wat u er vervolgens op kunt verdienen.

  • Artikel19 apr. 12

    Hollandse pot over de grens

    Onze culinaire tradities vinden de weg tot ver over de grens. Vooral in landen waar historische banden mee zijn of waar veel Nederlanders hun vakantie doorbrengen. Een greep uit het aanbod.

  • Artikel19 apr. 12

    Uitsmijter loopt altijd goed

    Wie een stevige, snelle en voedzame hap wil, bestelt in het café een uitsmijter. Nog steeds doet deze klassieker het goed op de cafékaart. Bovendien heeft elke cafékeuken altijd wel een ei in huis.Het lijkt zo makkelijk, even een uitsmijter bakken, maar er kan van alles mis gaan. Misset Café vroeg Sjaak Ouwejan, coördinator food & beverage van de Hoge Hotelschool Den Haag, hoe je een aangebrand eitje of een ongare dooier kunt voorkomen.

  • Artikel19 apr. 12

    Veiligheid

    Veiligheid is de belangrijkste randvoorwaarde voor een gezonde exploitatie van een horecabedrijf. In onze hectische maatschappij zoeken gasten geborgenheid en zekerheid. De horeca als veilige vluchthaven. Weg van stress of school of werk, weg uit de file of een volle trein, weg uit de onzekerheid van het dagelijkse bestaan.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Van Friese bodem
  2. Afterparty’s aan banden na twee drugsdoden
  3. In den Bockenreyder, Esbeek
  4. Mediterrane uitsmijter
  5. Caloriechecker
  1. Hollandse uitsmijter
  2. Verliesgevend café werd place to be
  3. Kamerleden tonen begrip voor discobazen
  4. Neergeschoten man was geen portier
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen