
De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot...
De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot...
Goed bier tappen is geen vanzelfsprekendheid. Het luistert nauw om de perfect serve te realiseren tussen het spoelen en het uitserveren.
In een traditiegetrouw bloedstollende finaleronde, is Kris Gerrits van Café Maxim uit Nijmegen als winnaar uit de bus gekomen bij het NK Biertappen.
De platforms Bierbewustzijn.nl en Bierproeven.nu hebben maandag 14 juni een nieuwe online bieropleiding gelanceerd: Bierbekwaam. Hiervoor heeft...
Met de Ommetje-app liep hij er al 10 kilo af. Soms is er een date, organiseert hij voor zijn gasten een bingo of pub-quiz en werkt de bestellingen...
Amber Ott kan goed biertappen. Wat heet: de mede-eigenaar van restaurant Zuyver Samen Eten & Drinken in Soest won begin 2020 de finale van het NK...
Amber Ott van restaurant Zuyver uit Soest is de winnaar van het NK Biertappen 2020. Ott liet in de finale op de RAI in Amsterdam 46 mede-finalisten...
De finale van de Tapwedstrijden 2020 op de Horecava zijn, zoals alle voorgaande jaren, een populaire aangelegenheid. Al ruim zestig jaar zet de...
Tijdens de workshop op de Dag van het Bier staat Franck Evers, ‘Trainer Bierbehandeling’ bij Siebenheller en Partners, stil bij het tappen en...
Sanne Slijper richtte in 2013 met Martijn Disseldorp Two Chefs Brewing op. Op 9 september vertelt hij tijdens de Dag van het Bier over de stijlen van...