Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Borrelbites

  • Artikel19 apr. 12

    Sprot

    Iedereen heeft ze vast wel eens zien liggen: bosjes samengebonden, kleine gerookte visjes van 10-15 centimeter lengte. Sprot is een haringachtige en wordt in Nederland zeer gewaardeerd, bijvoorbeeld als borrelhapje.

  • Artikel19 apr. 12

    Internationale hapjes tijdens Internationale evenementen

    Het EK-voetbal, het WK-voetbal, de Olympische spelen en de Winterspelen. Kortom, regelmatig is er veel aandacht voor landen en streken. Vertaal deze landeninteresse naar uw bedrijfsvoering door uw gasten te verrassen met een internationale borrelhapjesschaal.

  • Artikel19 apr. 12

    Visgerechten met de feestdagen

    Bij de feestdagen horen natuurlijk feestelijke gerechten en hapjes met vis. In Nederland wordt steeds meer vis met de feestdagen gegeten.

  • Artikel19 apr. 12

    Presenteer een internationaal borrelgarnituur

    De wereld wordt steeds kleiner. Nederlanders gaan vandaag de dag overal naartoe op reis. Mensen uit allerlei culturen komen hierheen. Wereldwijd is eten een van de eerste dingen waardoor je met elkaar kennismaakt. In veel oosterse culturen bestaat de hele avondmaaltijd uit allerhande lekkere hapjes, uit snacks.

  • Artikel19 apr. 12

    Tapas

    Tapas zijn voorgerechtjes, tussendoortjes of borrelhapjes, die van oorsprong in Spaanse cafeetjes werden geserveerd bij drankjes. De naam komt van het woord ‘tapa’ (deksel) en verwijst naar de vroegere functie van de tapas: men legde een stukje ham of brood op het glas (als een dekseltje) om te voorkomen dat er insecten in kwamen.<p>Vandaag de dag vertegenwoordigen tapas in feite een Spaanse levensstijl. Het is gezellig om, alleen of met z’n tweetjes, een tapa-maaltijd te gebruiken. Bijvoorbeeld:Queso Manchego (schapenmelkkaas): in kleine blokjes gesneden en enkele dagen gemarineerd in een kruidenolie naar keuze.<p>Sardinas: sardientjes, schoongemaakt, bestoven met wat bloem en gebakken of gegrilleerd. Daarna bestrooid met zeezout en geserveerd op een blaadje witlof besprenkeld met citroensap.Calamaris en Escbeche: gemarineerde inktvisringen (recept hieronder).<p></p>

  • Artikel19 apr. 12

    Fingerfood: trendy, luxe en omzetgenerator

    Verhoog uw omzet met fingerfood. Deze trendy hapjes stralen beduidend meer uit dan een blokje kaas of een plaatje worst. Ze zijn omzetverhogend en stralen luxe en kwaliteit uit. Vooral door de verrassende presentatie en samenstelling. Presenteer de hapjes opvallend door bijvoorbeeld lange satéprikkers, afgeknipte puntzakken of verpakkingsmateriaal uit de snackbranche te gebruiken.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Werken op de wadden is het mooiste dat bestaat
  2. Top 25 meest verkochte snacks
  3. Drie bijzondere mosterddressings
  4. Gegratineerde oesters
  5. Zeewier’ van rode kool
  6. Buitenhuis, de minisnack specialist!
  7. Snel... Verrassend... Smaakvol
  8. Borrelhapjes met groente en fruit
  9. Borrelhapjes op stokjes
  10. Cocottes
  1. Presentatie borrelhapjes
  2. Tipmodules
  3. Hygiënetips borrelhapjes
  4. Feestelijke snacks waarderen uw bittergarnituur op
  5. Verras uw gast met internationale hapjes
  6. Fraaie presentatie borrelhapjes bevordert de afzet
  7. Streekhapjes maken het verschil
  8. Steeds meer concurrentie voor bitterbal
  9. Gebakdoos
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen