Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over circulariteit

De blauwe stoelen bij Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam zijn van Planq en gemaakt van blauwe spijkerbroeken of stewardessenkleding van de klm.

Trend circulair inrichten horecazaken: de nieuwste productinnovaties

Circulariteit, hergebruik en milieuvriendelijke materialen worden steeds belangrijker in het horecainterieur. Het aanbod aan duurzame en circulaire...

Binnenkijken: Helling 7 is gemaakt van oude scheepswerfmaterialen

Binnenkijken: Helling 7 is gemaakt van oude scheepswerfmaterialen

Helling 7 ligt op een oude scheepshelling aan de oever van het Amsterdamse IJ met een uitzicht over de stad. Het nieuwe restaurant is gebouwd van...

Rabobank start pilot WasteUp voor verminderen restafval

Rabobank start pilot WasteUp voor verminderen restafval

Rabobank is een initiatief gestart om bedrijven te helpen met het vinden van een circulaire bestemming voor hun afvalstromen. Horecabedrijven kunnen...

Linda Klunder van Kumasi Drinks

Sap van cacao-afval en falafel van groenteresten winnen duurzaamheidsprijzen

Een innovatief systeem voor het recyclen van warmte uit water, (h)eerlijke sapjes van cacao-afval en textiel van dennennaalden. Deze duurzame ideeën...

Drie foodbedrijven in finale ASN Bank Wereldprijs 2020

Drie foodbedrijven in finale ASN Bank Wereldprijs 2020

Een vakjury heeft de zes finalisten gekozen die kans maken op de ASN Bank Wereldprijs. Meer dan 135 startende ondernemers met een duurzaam idee voor...

The Student Hotel opent in Delft met circulair design

The Student Hotel opent in Delft met circulair design

De Amsterdamse designstudio The Invisible Party ontwierp in samenwerking met het designteam van The Student Hotel Delft de nieuwste locatie van dit...

Willem Niemeijer wint Grand Award for Sustainability

Willem Niemeijer wint Grand Award for Sustainability

Anurak Lodge in Thailand heeft de PATA Grand Award for Sustainability gekregen. YAANA Ventures waar Anurak Lodge onderdeel van uitmaakt, wordt geleid...

Hotel Breeze heropent als Four Elements Amsterdam

Hotel Breeze heropent als Four Elements Amsterdam

In juni 2019 opende Hotel Breeze in Amsterdam als het eerste energieneutrale hotel ter wereld. Na onenigheid tussen de managementmaatschappij en...

Duurzame producten: Van circulaire bedrijfskleding tot zoetstof van fruitresten

Duurzame producten: Van circulaire bedrijfskleding tot zoetstof van fruitresten

De vraag naar duurzame oplossingen in de horeca stijgt. Of het nu gaat om een vervanging van plastic rietjes, een waterbesparende oplossing voor de...

Cateringtrends voor 2020: van culinair vulgair tot ghostkitchens

Cateringtrends voor 2020: van culinair vulgair tot ghostkitchens

Plastic is taboe, algen en puddingbroodjes worden hip. Gewoon weer lekker en samen eten. Telefoons aan de kant en ook niet eerst foto’s van de borden...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen