1. Boetiekhotel Novi in hartje Zandvoort geopend na maandenlange renovatie
  2. Jacob's Bar&Grill: restaurant in Den Haag staat volledig in teken van koken op vuur
  3. Restaurant De Steenen Tafel is nu Bloem Horeca: van fine dining naar pannenkoeken
  4. Restaurant Salut opent de deuren in Amsterdam: open van 's ochtends vroeg tot in late uurtjes
  5. 3WO opent met Garage Modern een eerste vestiging in Leeuwarden
  6. Restaurant Ember introduceert nieuw concept: Comfort fine dining
  7. 18 tips voor (re)stylen horecazaak met weinig geld
  8. Ondernemers achter River Bar en Bar Bù slaan weer toe in Rotterdam
  9. Restaurant Unique betrekt pand 'de Kleischuur'
  10. Italiaanse foodconcept Eataly maakt Nederlandse debuut op Schiphol
  11. Bouw Hotel Chicago in Rotterdam snel van start
  12. De Lola opent eerste podshotel van Nederland in hartje Den Haag
  13. Stayokay Eindhoven heropent haar deuren en vernieuwt kameraanbod met pods
  14. Soenil Bahadoer zet met restaurant Gem kroon op zijn werk: 'Ik ben begonnen op Ikea-borden'
  15. Draaiend restaurant Moon heropent op de 19e verdieping van A'dam Toren
  1. Strandhuis Hito opent in augustus op voormalige locatie van strandtent Wij
  2. Chef Yama onthult de naam van zijn nieuwe zaak, waar hij weer voor slechts 8 gasten gaat koken
  3. Vijf jaar na corona: hoe Alexander Swart van De Doos horeca opnieuw uitvond
  4. Apollo Hotel Amsterdam introduceert vernieuwde event- en vergaderruimtes
  5. The Wolves Hospitality Group opent The Marlin Bar in Amsterdam
  6. Mega Starbucks van ruim 500m² opent op Schiphol
  7. Meer grip op kosten én personeel: dag 2 van de Horecatour aan de Zeeuwse kust
  8. Soenil Bahadoer stapt cateringwereld binnen: chef gaat samenwerking aan met Garçons Group
  9. Restaurant Maeve* gaat verbouwen en restylen
  10. Horecatour Zeeland: dit leerden 37 ondernemers van 10 bedrijven
  11. Accor Hotels breidt uit bij Hotel ibis Tilburg
  12. FLFL kiest voor franchise en zet in op groei
  13. Boetiekhotel Distillers Hotel opent in voormalige Schiedamse branderij
  14. De Rozario doopt zijn restaurant tijdelijk om tot Lotus: chef broedt ondertussen op nieuw concept
  15. Italiaanse horecaketen 60 Seconds to Napoli vestigt zich in Rotterdam