Trend: Deze 9 nieuwe restaurants zetten in op compleet avondje uit met entertainment
Steeds meer restaurants combineren uit eten gaan met entertainment. Gasten hoeven niet meer een deurtje verder om te feesten of te genieten van...
Steeds meer restaurants combineren uit eten gaan met entertainment. Gasten hoeven niet meer een deurtje verder om te feesten of te genieten van...
Van de tafels tot de deuren en de verlichting aan de muren. Chef-kok en horecaondernemer Luuk Hoffman (33) heeft in zijn restaurant Frunk zo'n beetje...
Na een tijdelijke sluiting van 2.5 maand is Ketelhuis Sonsbeek geopend in het voormailge restaurant De Palatijn. De horecalocatie heeft een complete...
Rooftopbar Doloris in Tilburg wordt losgekoppeld van de Meta Maze Doloris en krijgt een andere naam. Jaap van Ham zet, met steun van enkele...
Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij...
Een nieuwe formule bedenken of een bestaande formule aanpassen zodat het bedrijf weer gaat lopen, hoeft niet altijd een vermogen te kosten....
Wanneer je een zaak wilt beginnen, is het raadzaam om vooraf onderzoek te doen. Dat vergroot de kans dat je succes hebt. Weet wat de pijlers van je...
Designhotel Andaz Amsterdam Prinsengracht staat aan de vooravond van een flinke veranderen, waarbij de horeca en openbare ruimten in het hotel een...
Magnicity, actief in stedelijke recreatie op grote hoogte, opent eind dit jaar een innovatief restaurant- en bar concept- en experience op de 57e en...
Begin maart verruilt het Haarlemse restaurant de intieme locatie aan de Nassaustraat 15 voor een ruimer pand aan de Nassaulaan 1 waar op dit moment...