1. Bij Gastvrij Rotterdam blijft kwaliteit voorop staan
  2. Guillaume De Beer opent Moyō: een exclusief Toro & Wagyu tasting menu
  3. 5 tips restyling: Kleine aanpassingen met groot effect
  4. Horecaondernemer Robér Willemsen opent tweede Nonna's Cucina
  5. The Old Jazz zet nieuwe koers in met chef-kok Marc Plat en ervaren kracht Romano Keus
  6. Twee voormalige chefs van The Entourage Group openen bbq-restaurant Char.d
  7. Family Heemskerk krijgt twee broers als nieuwe ondernemers
  8. Burgerconcept Hans im Glück opent tweede vestiging in Nederland
  9. Baut en Helling 7 organiseren culinair event Dinner by Dock van 2025
  10. 14 tips voor de perfecte routing in je restaurant
  11. Mooie Boules gaat drie nieuwe vestigingen openen en breidt spelaanbod uit
  12. Boetiekhotel Novi in hartje Zandvoort geopend na maandenlange renovatie
  13. Jacob's Bar&Grill: restaurant in Den Haag staat volledig in teken van koken op vuur
  14. Restaurant De Steenen Tafel is nu Bloem Horeca: van fine dining naar pannenkoeken
  15. Restaurant Salut opent de deuren in Amsterdam: open van 's ochtends vroeg tot in late uurtjes
  1. 3WO opent met Garage Modern een eerste vestiging in Leeuwarden
  2. Restaurant Ember introduceert nieuw concept: Comfort fine dining
  3. 18 tips voor (re)stylen horecazaak met weinig geld
  4. Ondernemers achter River Bar en Bar Bù slaan weer toe in Rotterdam
  5. Restaurant Unique betrekt pand 'de Kleischuur'
  6. Italiaanse foodconcept Eataly maakt Nederlandse debuut op Schiphol
  7. Bouw Hotel Chicago in Rotterdam snel van start
  8. De Lola opent eerste podshotel van Nederland in hartje Den Haag
  9. Stayokay Eindhoven heropent haar deuren en vernieuwt kameraanbod met pods
  10. Soenil Bahadoer zet met restaurant Gem kroon op zijn werk: 'Ik ben begonnen op Ikea-borden'
  11. Draaiend restaurant Moon heropent op de 19e verdieping van A'dam Toren
  12. Strandhuis Hito opent in augustus op voormalige locatie van strandtent Wij
  13. Chef Yama onthult de naam van zijn nieuwe zaak, waar hij weer voor slechts 8 gasten gaat koken
  14. Vijf jaar na corona: hoe Alexander Swart van De Doos horeca opnieuw uitvond
  15. Apollo Hotel Amsterdam introduceert vernieuwde event- en vergaderruimtes