1. Meer grip op kosten én personeel: dag 2 van de Horecatour aan de Zeeuwse kust
  2. Soenil Bahadoer stapt cateringwereld binnen: chef gaat samenwerking aan met Garçons Group
  3. Restaurant Maeve* gaat verbouwen en restylen
  4. Horecatour Zeeland: dit leerden 37 ondernemers van 10 bedrijven
  5. Accor Hotels breidt uit bij Hotel ibis Tilburg
  6. FLFL kiest voor franchise en zet in op groei
  7. Boetiekhotel Distillers Hotel opent in voormalige Schiedamse branderij
  8. De Rozario doopt zijn restaurant tijdelijk om tot Lotus: chef broedt ondertussen op nieuw concept
  9. Italiaanse horecaketen 60 Seconds to Napoli vestigt zich in Rotterdam
  10. Ewout Eleveld nieuwe executive chef bij UMA
  11. 't Zusje opent 40e vestiging in Alkmaar
  12. Gouden tips voor het bouwen van een succesvol horecaconcept
  13. Restaurant Lyva: 'Het was tijd voor een vrolijk restaurant'
  14. Amsterdam Marriott Hotel viert 50-jarig bestaan als eerste Marriott-hotel in Europa
  15. Belgische Hawaiian Poké Bowl mikt op 60 Nederlandse restaurants
  1. Bistrot Neuf in Amsterdam na investeringen weer klaar voor de komende vijftien jaar
  2. Alma* Oisterwijk en Alma Bistro Breda gaan hun eigen weg: restyling en naamsverandering
  3. Ron Blaauw introduceert 'geheel nieuwe manier van uit eten gaan'
  4. Vegitalian Amsterdam sluit, vestiging Rotterdam wordt Bar Picar
  5. Jeff's Farmhouse opent deuren in pand voormalig restaurant 't Diekhuus
  6. Ex-team van De Juwelier* heeft restaurant Veneur geopend
  7. Burgerconcept Le Smash opent zesde locatie in Breda
  8. Vermaat horecapartner kunstmuseum over migratie Fenix: sterrenchef Maksut Aşkar blikvanger
  9. 19 tips voor het creëren van een horecaconcept met impact
  10. Beau restobar brengt Parijse grandeur naar Rotterdam
  11. Uiteten in een rijdende tram kan nu in Amsterdam
  12. Een sterke naam voor je horecazaak: trends, tips en valkuilen
  13. Foodcentrum De Pannenfabriek biedt verscheidenheid aan restaurants en food winkels
  14. 't Zusje opent 39e restaurant in Leeuwarden
  15. Restaurant de Koetsier gaat verder als bistro