
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Meer wijnen per glas, is meer omzet’. Lees...
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Meer wijnen per glas, is meer omzet’. Lees...
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Horeca moet rol spelen in strijd tegen...
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Door dynamische prijzen te hanteren kun je...
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Zwarte lijst maken van no-showgasten is...
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Vaste wijnopslag zorgt voor betere verkoop’....
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Lid zijn van een horecavereniging is een...
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Financiering horeca zonder eigen geld niet te...
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Cafés moeten hun eigen bier gaan brouwen om...
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: 'Recente WWZ-aanpassingen zorgen ervoor dat ik...