Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Demain

  • GaultMillau awards 202510 feb. 25

    Dit is de Gault&Millau Hoogste Nieuwkomer van het Jaar

    Restaurant Demain* in Cadzand is door Gault&Millau uitgeroepen tot Hoogste nieuwkomer van het Jaar 2025.

  • GaultMillau awards 202510 feb. 25

    Deze vakvrouw is Sommelier van het Jaar geworden bij Gault&Millau

    Tessa van de Wouw van Inter Scaldes heeft van Gault&Millau de titel gekregen van Sommelier van het Jaar.

  • New Chefs on the Block
Dani Hoefnagels, Josephien Blom en Demian Parasmo vlnr, foto: Cobus Boele)
    Restaurant22 okt. 24

    Dit zijn de kersverse New Chefs on the Block: talenten met persoonlijkheid

    In Utrecht zijn drie jonge chefs uitgeroepen tot de kersverse New Chefs On The Block. Josephien Blom (Héron, Utrecht), Dani Hoefnagels (Demain, Cadzand) en Demian Parasmo (Konijnenvoer, Arnhem) zijn daarvoor geportretteerd door Foodreporter en Gault&Millau.

  1. Vacatures

  2. Jobtimiser

    Zelfstandig werkend Kok

    Jobtimiser logo
  3. Van der Valk Hotel Schiphol

    Supervisor Restaurant

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  4. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  5. LEVANTOgroep

    Zelfstandig werkend Kok

    LEVANTOgroep logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen