
Het is één van de bekendste likeuren ter wereld. Licor 43 timmert al jaren aan de weg. De eerste decennia vooral lokaal en nationaal, maar onder de...
Het is één van de bekendste likeuren ter wereld. Licor 43 timmert al jaren aan de weg. De eerste decennia vooral lokaal en nationaal, maar onder de...
4PM Entertainment stopt met de verkoop van energiedranken op haar FRIS-feesten. Volgens de organisator passen de drankjes niet langer in het concept...
Whisky heeft veel liefhebbers en daar speelt de horeca graag op in. Menig ondernemer heeft tientallen tot honderden soorten whisky op de plank. Bij...
Zodra het mooie weer in aantocht is, worden tal van nieuwe zomerdrankjes geïntroduceerd. Horecaondernemers voorzien de drankenkaart met nieuwe...
Alternatieven voor de wijnarrangementen worden tegenwoordig door veel restaurants geboden. Bier, thee of soms zelfs een cocktail. Maar welke beleving...
Met de lente in zicht heeft het Rotterdamse café Van Zanten een ludieke actie bedacht om Rokjesdag te vieren. Om het nieuwe jaargetijde in te luiden...
De consument vindt gezondheid steeds belangrijker en gaat daarom bewuster om met alcohol. No-Low (NOLO) Alcohol is dan ook dé dranktrend van 2018....
De Horecava 2018 kent een nieuw concept in het segment Dranken; de Pop Up Bar Experience. In de karakteristieke sfeer van de Amsterdamse buurt ‘De 9...
De ronde fles van Jägermeister is per maart 2018 verleden tijd. De Duitse likeur streeft naar uniformiteit wereldwijd en de ronde fles werd enkel nog...
De melkconsumptie in Nederland neemt in rap tempo af. Supermarkten verkopen 84 miljoen liter zuiveldrank per jaar minder dan in 2013. ‘De...