
TIPPR lanceert Horeca Trendrapport 2023 - wie het kleine niet eert..., met daarin 5 trends die van invloed zijn op de horeca. De trends zijn relevant...
TIPPR lanceert Horeca Trendrapport 2023 - wie het kleine niet eert..., met daarin 5 trends die van invloed zijn op de horeca. De trends zijn relevant...
Samen met Kasper Hoex zijn Kees Elfring en Lenny Ystra restaurant Zacht Staal gestart, in een nieuw gebouwde kas op het Landgoed Rorik bij Beverwijk....
Zijn restaurant De Nieuwe Winkel draagt tegenwoordig twee Michelinsterren op de gevel en chef-kok Emile van der Staak is blij met de waardering. Toch...
Wat is een chef vandaag de dag zonder zijn producent? Steeds vaker werken chefs en producenten heel nauw samen om zo het verschil op de borden van de...
Hotel Haarhuis in Arnhem werd in 2018 gekocht door EHM Group, die het hotel afgelopen jaren voor miljoenen moderniseerde. Die operatie nadert...
Restaurant Locals in Hotel Haarhuis is geopend. Het nieuwe restaurantconcept van het Arnhemse hotel gaat aan de slag met Dutch Cuisine op een...
Ewout Eleveld verruilt na 17 jaar de keuken van Jacob Jan Boerma om te gaan koken in zijn eigen keuken bij Bistro Lof op Parc Broekhuizen. Tijdens de...
De mooist denkbare zaak neerzetten: dat was de ambitie waarmee Michelinchef Jef Schuur en SVH Meestergastvrouw Nadine Mögling 25 jaar geleden hun...
Snoek Puur Groen en Lageschaar Vaste Planten hebben samen een eetbare plantenmix ontwikkeld. Het concept is afgelopen mei toegepast bij restaurant...
In het Zeeuwse Koudekerke is op 1 februari 2019 restaurant Morille geopend. Chef-eigenaar Dennis Willems combineert vis, vlees en wild uit Zeeland en...