
Tijd voor sterren
In deze tijd van stralende sterren, doet ook Misset Horeca een duit in het zakje. We zetten in deze periode een aantal sterren uit de horeca in de...

Interview Joan Roca: 'El Celler daagt ons nog elke dag uit'
Joan Roca is één van de grootste chefs van zijn generatie. De afgelopen decennia heeft hij het familierestaurant, samen met zijn broers, wereldfaam...

Nieuwe Gastvrijheids-award World's 50 Best Restaurants
Tijdens de bekendmaking van de nieuwe World's 50 Best Restaurants, zal voor het eerst de Hospitality Award uitgereikt worden.

Blog: Sprookje in El Celler de Can Roca
Sprookjes lopen meestal goed af, zo ook hier. Bij binnenkomst in dit prachtige restaurant werden wij een clubje van 9 landgenoten, allen cullies en...

Fotoverslag dag 2 Chefs (R)Evolution
De tweede dag van het gastronomische congres Chefs (R)Evolution, maandag 4 juni, was een echte horecadag. Veel collega's van organisatoren Jonnie en...