Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

gisteren

  • Overnamegisteren

    De Harmonie 23 in Rotterdam komt in andere handen

    Na zestien mooie jaren bij De Harmonie 23 in Rotterdam is voor eigenaar Marco Somer en zijn levenspartner, tevens gastvrouw, Sabine Kromkamp de tijd aangebroken voor een nieuw hoofdstuk.

  • Binnenkijken bijgisteren

    Binnenkijken bij restaurant Suus in Den Haag: nieuwe chef en vernieuwd menu

    Restaurant Suus, gevestigd in het historische pand van hotel De Plesman, heeft een luxe uitstraling met marmer, hout en intieme booths. Het stijlvolle interieur is ontworpen door Nicemakers en benadrukt de grandeur van het voormalige KLM-hoofdkantoor.

  • Joke en Joey van Heesbeen van restaurant 1857
    Michelingisteren

    Joey van Heesbeen van restaurant 1857: 'Michelinster zorgt voor 30 procent meer omzet'

    Joey van Heesbeen is één van de allerjongste sterrenchefs van Nederland. Hij kreeg vorig jaar op 28-jarige leeftijd een Michelinster, met zijn restaurant 1857 in Roosendaal. Samen met zijn vrouw Joke, gastvrouw én patissier, laat hij zien dat gastronomie en een gezonde bedrijfsvoering hand in hand kunnen gaan.

16 september 2025

  • Thee16 sep. 25

    Momo Restaurant, Bar & Lounge introduceert 'Momo Cha'

    Momo Restaurant, Bar & lounge in Amsterdam introduceert een nieuwe culinaire beleving: Momo Cha, een bijzondere Afternoon Tea.

  • Restaurant16 sep. 25

    De Librije kookt op Michelin-gala: ook andere toprestaurants maken hun opwachting

    Nelson Tanate en zijn team van De Librije*** koken op de dag van de sterrenceremonie in Maastricht op het exclusieve Michelin-gala. Op die avond, op 6 oktober, wordt de nieuwe selectie gevierd in Nederland en het 125-jarige bestaan van de gids.

  • Processed with VSCO with al1pro preset
    Binnenkijken bij16 sep. 25

    Inkijkje in verbouwing Pesca Amsterdam: vismarkt groter en interieur vernieuwd

    Visrestaurant Pesca in Amsterdam heeft na een korte verbouwing de deuren weer geopend. Het interieur kreeg een update, de keuken is uitgerust met nieuwe technologie en de iconische vismarkt kreeg meer ruimte en een krachtiger uitstraling.

15 september 2025

  • Openingen15 sep. 25

    Bouillon d'Amsterdam brengt Bouillon-concept naar Amsterdam

    Michiel van der Eerde, Nick van der Meer, Tom de Rooij en Jasper Albers openen in 2026 de deuren van Bouillon d'Amsterdam. Dit restaurant herintroduceert het klassieke bouillonconcept op een eigentijdse manier.

  • Bas van Beveren
    Transfers15 sep. 25

    Maître Bas van Beveren versterkt team van restaurant 't Ganzenest

    Restaurant 't Ganzenest in Rijswijk, bekroond met één Michelinster, is verheugd om een nieuw toptalent te verwelkomen. Bas van Beveren, voorheen werkzaam bij toonaangevende Rotterdamse zaken als Fitzgerald en The Millèn, sluit zich aan bij het team als maître.

  • Overname15 sep. 25

    Na bijna 10 jaar verkoopt Marco Spina zijn PepeNero aan de buren

    PepeNero is hét Italiaanse restaurant voor BN'ers, Amsterdamse voetballers en artiesten. Van Mick Jagger tot Bono en zo'n beetje de hele selectie van Ajax, iedereen komt hier eten.

12 september 2025

  • Openingen12 sep. 25

    Club Birdies combineert indoor golf met relaxed fine dining

    Indoor golfclub, bar en restaurant Club Birdies heeft zijn deuren geopend in het Amsterdamse Schinkel District.

  • La Petite Encore by Simonis
    Openingen12 sep. 25

    Familie Simonis opent nieuwe zaak: La Petite Encore moet nieuwe parel aan de kust worden

    Na het succes van Catch en Encore, verrijkt de familie Simonis de Haagse kust met een nieuw culinair pareltje: La Petite Encore by Simonis. Vanaf woensdag 17 september opent dit stijlvolle restaurant haar deuren en belooft het een nieuwe plek te worden waar verfijning, sfeer en smaak samenkomen.

11 september 2025

  • Formule11 sep. 25

    Bij Teds kunnen gasten kiezen uit één menukaart: 'Geen drie eetmomenten op een dag'

    Sanne Huisman loopt in haar tijd als bartender aan tegen het feit dat ze voor of na haar werk niet (altijd) kan eten waar ze zin in heeft. En dus opent ze in Amsterdam Teds, waar gasten de hele dag kiezen van één menukaart.

  • Openingen11 sep. 25

    Restaurant Hout in Eindhoven op nieuwe locatie op Strijp-S

    Restaurant Hout op Strijp-S in Eindhoven heeft officieel de deuren geopend van de nieuwe locatie. De geliefde pizzeria, bekend om zijn authentieke Napolitaanse pizza's, is daarmee binnen Strijp-S verhuisd naar een eigentijdse plek in het populaire industriële stadsdeel van Eindhoven.

10 september 2025

  • Opleidingen10 sep. 25

    SVH Meesterkok Joris Bijdendijk treedt toe tot bestuur van Sterklas

    Sterklas, de hoogste culinaire vakopleiding van Nederland, heeft SVH Meesterkok Joris Bijdendijk toegevoegd aan het bestuur. De chef van Rijks*, Wils* en Wils Bakery Café, door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2025, gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van de opleiding en de opzet van een internationale Sterklas.

  • Foto-credits: Annelot ter Linden.
    Transfers10 sep. 25

    Restaurant Ovum presenteert nieuwe chef-kok

    Maikel van Veen is de nieuwe chef-kok van restaurant Ovum in Grave.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Jobtimiser

    Zelfstandig werkend Kok

    Jobtimiser logo
  3. Van der Valk Hotel Schiphol

    Supervisor Restaurant

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  4. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  5. LEVANTOgroep

    Zelfstandig werkend Kok

    LEVANTOgroep logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen