Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Gault&Millau 2016

  • Lijsten Gault&Millau3 nov. 15

    Wijn/Spijs GaultMillau 2016

    Goede aandacht voor wijn-spijscombinaties. Doordachte, goed toegelichte wijnadviezen op maat. Verrassende wijnarrangementen. Keuken en bediening perfect op elkaar ingespeeld. Dat zijn de criteria van GaultMillau om in deze lijst terecht te komen.

  • Lijsten Gault&Millau3 nov. 15

    GaultMillau 2016: Aziatisch, van traditioneel tot innovatief

    De Aziatische restaurant in GaultMillau-gids 2016: Chinees, Indonesisch, Japans, Thais en gecombineerde keukens.

  • Restaurant Pirandello in Landgraaf
    Lijsten Gault&Millau3 nov. 15

    Italiaans op zijn best GaultMillau 2016

    GaultMillau 2016: selectie van Italiaanse restaurants in Nederland.

  • Lijsten Gault&Millau3 nov. 15

    Uitstekende wijnkaart GaultMillau 2016

    De bedrijven met een uitstekende wijnkaart, aldus GaultMillau 2016.

  • Lijsten Gault&Millau3 nov. 15

    Lievelingsadressen GaultMillau 2016

    GaultMillau beschrijft deze restaurants als 'een restaurant waar wij na elk bezoek liefst de volgende dag al weer zouden terugkeren.

  • Alle winnaars op een rijtje
    Horeca3 nov. 15

    Fotoverslag gidspresentatie GaultMillau 2016

    Amsterdam Rai was maandagavond 2 november 2015 decor voor de uitreiking van de culinaire gids GaultMillau 2016. Jan van Lissum en zijn zoon Jan-Sebastian presenteerden de awardwinnaars zoals Chef van het Jaar, Sommelier van het Jaar en de Prijs-Plezier award.

Meer artikelen

  1. Prijs | Plezier GaultMillau 2016
  2. GaultMillau 2016: de dalers
  1. Nieuwkomers GaultMillau 2016
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen