Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over GaultMillau awards 2025

  • Gault&Millau10 feb. 25

    Joris Bijdendijk is de Gault&Millau Chef van het Jaar 2025

    Joris Bijdendijk, chef van Rijks*, restaurant Wils * en Wils Bakery Café in Amsterdam, is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2025.

  • GaultMillau awards 202510 feb. 25

    De Jonge Chef van het Jaar Gault&Millau staat in de keuken van Merlet

    Marco Helsloot van Merlet in Schoorl is door Gault&Millau uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar.

  • GaultMillau awards 202510 feb. 25

    Dit is de Gastvrouw van het Jaar Gault&Millau

    Mandy Overbeek van restaurant Joann in Enschede is door Gault&Millau uitgeroepen tot Gastvrouw van het Jaar, zo werd bekendgemaakt tijdens de ceremonie in TivoliVredenburg in Utrecht.

  • Gault&Millau10 feb. 25

    Dit zijn de winnaars van de Gault&Millau Awards 2025

    De winnaars van de prestigieuze Gault&Millau Awards 2025 zijn 10 februari 2025 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg.

  • Thérèse en Jonnie Boer.
    GaultMillau awards 202510 feb. 25

    Bijzondere uitreiking Lifetime Achievement Award Jonnie en Thérèse Boer

    Jonnie en Thérèse Boer van De Librije*** kregen van Gault&Millau de Lifetime Achievement Award uitgereikt.

  • GaultMillau awards 202510 feb. 25

    Dit is de Gault&Millau Hoogste Nieuwkomer van het Jaar

    Restaurant Demain* in Cadzand is door Gault&Millau uitgeroepen tot Hoogste nieuwkomer van het Jaar 2025.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Deze vakvrouw is Sommelier van het Jaar geworden bij Gault&Millau
  2. Gault&Millau 2025: Dit restaurant heeft dé Wijnkaart van het Jaar
  3. Flying Dutchman is Cocktailbar van het Jaar bij Gault&Millau
  4. Prijs Plezier van het Jaar is voor 'pizza driven wijnbar' uit Amsterdam-Noord: Euro Pizza
  5. Dit is de Gault&Millau Ontdekking van het Jaar
  6. Rotterdamse tweesterrenchef uitgeroepen tot Ambachtsman van het Jaar Gault&Millau
  7. Dit is de New Chef on the Block 2025 van Gault&Millau 2025
  1. Best Dutch Chef Abroad is voor duurzame chef-kok in Thailand
  2. Award van Gault&Millau voor Terras van het Jaar gaat naar Cromvoirt
  3. Dit is hét Aziatisch Restaurant van het Jaar bij Gault&Millau
  4. Bistronoom van het Jaar Gault&Millau is te vinden in Scheveningen
  5. Award Groenterestaurant van het Jaar is voor groenterestaurant Vannu
  6. Dit Amsterdamse restaurant is Mediterraan Restaurant van het Jaar van Gault&Millau
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen